Soutěž o nůžky na trávu pro dokonalou zahradu

Patříte k zahradním kutilům, které baví péče o zahradu? Chcete si ji užívat v celé její kráse? Pak vás nová soutěž jistě potěší. Soutěžíme o zahradní nůžky na trávu od společnosti Fiskars.

Když potřebujete doladit detaily

Možná i vy lpíte na dokonalém trávníku, který pravidelně zavlažujete, hnojíte, sečete. Znáte proto problém nepřístupných míst, kam se sekačkou dostanete jen stěží nebo třeba vůbec. Trávu u obrubníků, chodníčků, stromů nebo plotů můžete snadno a přesně zastřihnout pomocí speciálních nůžek na trávu. Nůžky od Fiskars jsou vhodné nejen k zastřihování trávy, ale také k úpravě keřů, jako jsou tisy nebo buxusy.

Nůžky mají ergonomická držadla, která jsou potažena materiálem SoftGrip. Díky těmto inovativním držadlům jsou perfektně tlumeny nárazy při stříhání a snižována únava svalů. Přesné střihání zaručuje nastavitelný přítlak čepelí centrálním šroubem. Plynulost stříhání zajišťuje vratná pružina, která otevře držadla po každém střihu. Čepele nůžek jsou opatřeny nepřilnavým povrchem. Navíc mají nůžky moderní a elegantní design.
bydlinek

Vyhrajte nůžky na trávu S50 od společnosti Fiskars


Stačí odpovědět na následující otázku a mít štěstí při losování. Soutěž trvá do 3. srpna 2015.

TIP: Nevíte správnou odpověď? Zadejte do "vyhledávání" na BYDLENI.CZ heslo FISKARS a hledejte nápovědu ve starších článcích.

Soutěž byla ukončena. Nůžky Fiskars vyhrávají: Aneta Kozáčková, Petr Pajer, Martina Nevrkalová. 
03.07.2015 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444