Soutěž O nejhezčí adventní věnec 2014

První svíčku na adventním věnci zapálíme již příští neděli 30. listopadu. Vyrábíte vlastní adventní věnce? Jste věrni klasice, nebo každým rokem zkoušíte nové materiály a barvy? Zašlete nám fotografii vašeho adventního věnce a zúčastněte se soutěže o zajímavé ceny.

Ve vánočně laděných interiérech se neobjevují pouze klasické kulaté věnce upletené z čerstvě ostříhaných větviček, ale také jiné varianty, které symbol adventu připomínají pouze čtyřmi svíčkami. Dáváte přednost tradičnímu tvaru, nebo se nebojíte vyzkoušet něco nového? Sledujete aktuální trendy? Jaká barevná kombinace je vám nejbližší? Pomáhají vám při výrobě věnce děti? Zašlete nám fotografii vašeho věnce a zúčastněte se soutěže O nejhezčí adventní věnec 2014.
 

Vyhrát můžete: 


  • 3x univerzální zapékací nádobu Lasagnera od společnosti ZEPTER
Lasagnera Zepter je univerzální zapékací nádoba, která je vhodná na pečení i servírování sladkých i slaných jídel (rozměry 39 x 22 cm). Jak samotný název napovídá, je ideální na přípravu lasagní, ale používat ji lze i jako běžný pekáček. Lasagnera Zepter je vyrobená z ušlechtilé oceli a je velice elegantní. Pro bezpečnou manipulaci je nádoba po stranách opatřena úchytkami. 


  • Povlečení od českého výrobce Matějovský - Ložní povlečení 
V soutěži O nejhezčí adventní věnec můžete také získat ložní povlečení s originálním designem od české společnosti Matějovský - Ložní povlečení.

Značka Matějovský je zárukou, že povlečení bude mnoho let spolehlivě sloužit, barvy budou stále zářivé a povlečení si zachová svůj tvar.

Touto výhrou bude odměněn adventní věnec s největším počtem hlasů na facebooku.  
 
  • Luxusní kávu - Caffe dell Padre
Vyhrajte kávu velmi výrazného aroma a specifické a nezaměnitelné charakteristiky. Nezaměnitelnou hutnou chuť a vůni této směsky arabiky a robusty s velkou hustou pěnou si okamžite zamilujete.

Luxusní kávu věnovala společnost LUCAFFE CZ, výhradní dovozce, prodejce a distributor exkluzivní italské kávy Lucaffé. 

 
bydlinekHlasujte pro nejhezčí věnec


Nejhezčí věnce budou odměněny cenou redakce a nově i cenou čtenářů. Stačí hlasovat na facebooku

Jak postupovat:
  • Pro zařazení do soutěže nám prostřednictvím níže připojeného formuláře zašlete fotografii a popis vašeho adventního věnce. 
  • Najděte si svůj věnec v albu na našem facebooku, sdílejte fotografii mezi své přátele a hlasujte / lajkujte. 
  • Věnec s nejvíce lajky vyhrává cenu čtenářů. Další věnce budou odměněny redakcí. Přejeme hodně štěstí!
Soutěžit můžete do 17. prosince 2014 do 12:00.

Soutěž byla ukončena. 


Vyhodnocení soutěže O nejhezčí adventní věnec 2014

Oceňujeme adventní věnec paní Lenky Prudké za decentní provedení, využití přírodních materiálů a ručně háčkovaných vloček. Čtenářka k věnci napsala: „Adventní věnec vyrábím každý rok, většinou používám přírodní materiály, ale snažím se ho dělat každý rok jiný. Letos jsem zvolila šišky, dozdobila jsem svíčky a uháčkovala jsem vločky pro oživení."

Věnec Lenky Prudké 
 
Cenu posíláme Vlastě Mrázikové za adventní věnec ze žaludů, který musel dát autorce velkou práci. „Vyroben pouze ze žaludů a statice. Svíčky koupené, horkou pistolí každý žalud nalepíte na věnec a mezery se vyplní staticí. Aby byl krásný a vydržel, je dobré postříkat lakem na vlasy," popisuje věnec jeho autorka.

Věnec Vlasty Mrázikové 
 
Cenu získává také paní Kateřina Šedo za svůj „jednoduchý jedlový věnec zaneprázdněné matky”, jak ho sama nazvala. Líbí se nám jednoduchost, elegance a čistota tohoto věnce.
Věnec Kateřiny Šedo

Adventní věnec čtenářky Pavly Drastíkové oceňujeme za netradiční pojetí, barevnou i materiálovou vyváženost.

Cenu čtenářů získává čtenářka Anna Pytlíková, která na facebooku získala nejvíce hlasů ( 821 hlasů).

Věnec Pavly Drastíkové
Věnec Anny Pytlíkové

Za všechny zaslané adventní věnce děkujeme a všem gratulujeme k povedeným výrobkům.

Sponzoři soutěže O nejhezčí adventní věnec 2014
21.11.2014 | redakce Bydlení.cz
  • LUCAFFÉ CZ s.r.o.

    Výhradní dovozce, prodejce a distributor exklusivní italské kávy Lucaffé. 18 druhů kávy a čajů. Dodávky pro kavárny, bary, hotely, restaurace, kanceláře, ale i domácnosti, kde rádi pijí kvalitní kávu. Prodej nebo pronájem kávovarů, espresso a picollo šálků a dalších promo materiálů.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444