Soutěž o napařovač oděvů od značky Tefal

Ruční napařovač od značky Tefal je praktický, připraven k provozu za pouhých 25 sekund a mimořádně výkonný. Vaše oblečení zbavíte během chvilky nevzhledných záhybů, domácí textilie párou dezinfikujete. Vyhrajte ruční napařovač Tefal Access Steam Force v naší soutěži.

Domácí řešení péče o textilie a oblečení

Tefal Access Steam Force je napařovač, který vám nezabere doma žádné místo. Jeho praktický ruční formát však nic neubírá na kvalitě. Díky působivému parnímu výkonu, kontinuální produkci páry 30 g/min. a parnímu rázu 90 g/min. dokonale vyhladí záhyby, dezinfikuje a odstraní drobné nečistoty.

K použití je připraven za pouhých 25 sekund, takže šaty nebo košili do práce stihnete vyžehlit, i když si ráno přispíte. Nově je ruční napařovač vybaven kartáčem z mikrovlákna, který spolehlivě osvěží a odstraní drobné nečistoty z kabátů, matrací, pohovek a dalších míst.

Používáním páry dezinfikujete domácnost přírodní cestou, bez použití jakýchkoliv chemikálií. Jedná se o vhodné řešení pro alergiky. 



bydlinek Soutěž o 1 ruční napařovač Tefal Access Steam Force a 5 knižních publikací Adéla ještě nevečeřela
Jednoho vylosovaného výherce odměníme ručním napařovačem. Navíc 5 dalším výhercům pošleme populární kuchařku Adéla ještě nevečeřela s podtitulem Ondra Slanina inspiruje Adélu Elbel. 

Pro zařazení do soutěže stačí odpovědět na níže připojený formulář a mít štěstí při losování.

Nápovědu najdete na www.tefal.cz.

Soutěž trvala do 14.11.2022.

Napařovač vyhrává E. Kovářová. Kuchařku získávají: L.Cihlářová, H.Váhalová, M.Vítová, D.Smejkal, T.Sochorová

26.10.2022 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444