Soutěž o napařovač oděvů Tefal

…a na závěr použijte oblíbený parfém

Vaše oblečení může být hladké, jemné, bez nežádoucích záhybů a dokonale provoněné a čisté, zbavené všech bakterií. Zkuste štěstí v nové soutěži o napařovač oblečení Tefal Pro Style Care Mon Parfum pro pohodlné a snadné domácí žehlení.

Profesionální žehlení u vás doma

Asi vás to překvapí, ale svým oblíbeným parfémem můžete provonět také oblečení. Stačí jen pár kapek parfému (nebo oblíbeného esenciálního oleje) na napařovací násadu Mon Parfum, kterou vložíte do nástavce, a neuvěřitelná síla páry vše vykoná za vás. 

Kromě násady Mon Parfum je součástí balení kartáček na pevnější tkaniny, nástavec na vytvoření puků, nástavec k odstranění žmolků, prachu i chlupů, a také rukavice na ochranu ruky při detailním napařování.

Provoněné a dokonale čisté prádlo

Díky vertikálnímu napařovači oděvů Tefal Pro Style Care Mon Parfum svoje prádlo provoníte, vydezinfikujete (zničí až 99,9 % bakterií) a dokonale uhladíte faldíky. A navíc jen během několika vteřin!

bydlinekVyhrajte napařovač oděvů Tefal Pro Style Care Mon Parfum (IT8490) v hodnotě 5 799 Kč
Zkuste štěstí v soutěži - stačí odpovědět na jednoduchou otázku. Napařovač oděvů Tefal Pro Style Care Mon Parfum (IT8490) nabízí díky patentovanému systému hned dvojnásobné ošetření oblečení párou, která zničí až 99,9 % bakterií! Jak se patentovaný systém nazývá? Odpovídejte v níže připojeném formuláři.

Správnou odpověď najdete na www.tefal.cz 

Soutěž trvala do 9.9.2020. Výherce: Jaroslava Doleželová

13.08.2020 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444