Soutěž o multifunkční hrnec All-in-One Pot značky Tefal

Připravte si chutná a výživná rodinná jídla snadno a rychle pomocí automatického tlakového hrnce Tefal All-in-One Pot. O kuchyňského pomocníka, ve kterém uvaříte rychleji než v klasickém hrnci, si můžete nyní zasoutěžit.

Tlakový hrnec disponuje několika programy, které lze spustit jediným dotykem. Samozřejmostí jsou funkce jako plánování startu vaření či udržení teploty připravovaného jídla. Program DIY Chef umožňuje ručně nastavit dobu vaření a teplotu pro vytvoření vlastního receptu nebo se můžete nechat inspirovat jedním z 30 unikátních receptů v brožurce. Ta je součástí balení a naleznete v ní výběr slaných receptů – třeba i oblíbené chilli con carne, ale také sladkosti jako například čokoládový dort.

Sklopné víko umožňuje pohodlné přidávání přísad a tlačítko pro uvolnění tlaku ochrání ruce před horkou párou. Elegantní a kompaktní zařízení Tefal All-in-One Pot nezabere v kuchyni příliš mnoho místa, a díky jeho objemu (6 l) můžete uvařit pro celou rodinu či skupinu přátel. Společně s hrncem dostanete parní koš, podložku, odměrku a špachtli.

Doporučená cena je 2 999 Kč.

Hlavní přednosti tlakového hrnce All-in-One Pot od značky TEFAL

  • Úspora času: Zařízení All-in-One Pot zkracuje čas potřebný k vaření vašich oblíbených pokrmů. Nemusíte ho hlídat, takže si můžete užít společnost svých přátel a rodiny. 
  • Automatické programy: Tlakové vaření, pomalé vaření, vaření v páře, ohřev, pečení, příprava rýže, kaše, dětské výživy a mnoho dalších.
  • Snadné ovládání: Režim DIY Chef umožňuje nastavit dobu vaření a teplotu tak, aby vyhovovala vašemu oblíbenému receptu. 
  • Inspirativní: Potřebujete inspiraci? Balení All-in-One Pot obsahuje také inspirativní kuchařku s 30 unikátními recepty.
  • Flexibilní: Díky pohodlné možnosti odložení startu vaření (mezi 2 a 24 hodinami) a automatické funkci udržování teploty (až 24 hodin) se nikdy nedostanete do časového presu.
  • Bezpečí a pohodlí: All-in-One Pot má snadno ovladatelný sklopný kryt, který velmi dobře těsní a během vaření se uzamkne. Součásti hrnce lze mýt v myčce.
 
Vyzkoušejte recepty a tipy oblíbeného šéfkuchaře Ondřeje Slaniny, který v letošním roce přichystal recepty na úpravu chutných pokrmů, šitých na míru exkluzivně pro značku Tefal.

Hovězí guláš 

Ingredience na 4 porce:
800 g hovězí kližky
50 g sádla
300 g cibule
4 bobkové listy
1 lžička celého kmínu
1 chilli paprička
6 kuliček nového koření
2 lžíce sladké papriky
30 g rajčatového protlaku
1 středně velká brambora
8 stroužků česneku
sůl, majoránka, pepř
1,5 l vody
Příprava
Maso nakrájíme na velké kostky, osolíme a promícháme v míse s paprikou. Cibuli nakrájíme najemno, vložíme do Tefal elektrického tlakového hrnce nastaveného na program Brown. Orestujeme na sádle dohněda společně s bobkovým listem, kmínem a novým koření. Přidáme protlak a orestujeme. Přidáme maso, chilli papričku a opečeme. Zalijeme vodou a přivedeme k varu. Zavřeme a zapneme program Pressure cook na 40 minut. Odklopíme, přidáme najemno strouhanou bramboru a dochutíme česnekem utřeným se solí, pepřem a majoránkou. Provaříme na program Brown na teplotu 120 stupňů ještě asi 10 minut. Jedná se o bezlepkový a bezlaktózový recept.

bydlinekSoutěž o automatický tlakový hrnec All-in-One Pot od značky TEFAL
Zkuste štěstí v soutěži - stačí odpovědět na jednoduchou otázku. Nápovědu najdete na adrese: www.tefal.cz.

Soutěž probíhala do 23.6.2019. Výherce: Kristýna Marešová

03.06.2019 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444