Soutěž o mikrovlnnou troubu značky Amica

Vestavné i volně stojící mikrovlnné trouby Amica tvoří nedílnou součást moderní kuchyně. Snadno ohřejí či ugrilují jakýkoli pokrm a inteligentní funkce rozmrazování navíc umožní přizpůsobit teplotu a dobu přípravy podle váhy a druhu potraviny. 

Zkuste štěstí a vyhrajte mikrovlnnou troubu v soutěži.

Inteligentní řešení

Úroveň výkonu v mikrovlnných troubách Amica lze nastavit v závislosti na tom, jaký pokrm chcete připravovat a kolik máte času. Kromě maximálního, středního, minimálního výkonu a funkce udržení teploty přijde vhod i funkce časového rozmrazování. Každá mikrovlnná trouba je vybavena otočným talířem a speciálním roštem, díky němuž lze rovnoměrně ohřát nebo uvařit jakýkoli pokrm.
 

Combigril

Funkce kombinovaného ohřevu umožňuje přípravu pokrmů za použití grilu a mikrovln. V závislosti na kombinaci grilu a výkonu mikrovln je funkce vhodná při přípravě rýže, zapékaných pokrmů, pečených brambor či drůbeže. Garantuje přesný ohřev pokrmu a křupavou kůrku.
 

Systém "multiwaves"

Speciální systém šíření mikrovln garantuje ideálně rovnoměrný ohřev potravin. Speciální konstrukce komory mikrovlnné trouby (magnetron, otočný talíř, komora) způsobuje, že mikrovlny se přesně dostávají dovnitř každého pokrmu.

bydlinekSoutěž o mikrovlnnou troubu AMICA  
Odpovězte na níže připojenou otázku a pokud budete mít štěstí při losování, můžete se těšit na novou mikrovlnku od Amica. Nápovědu získáte na adrese: www.amica-group.cz/.

Soutěž trvala do 1.11.2017. Soutěž byla ukončena, gratulujeme výherci: Iveta Hlouchová

02.10.2017 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444