Soutěž o luxusní set povlečení Christian Fischbacher

Firma Christian Fischbacher je švýcarskou značkou zabývající se výrobou luxusního povlečení z čistě přírodních materiálů a také Vy můžete usínat v ložním setu Liaison Nouvelle v hodnotě 20 tisíc korun. Stačí pouze správně odpovědět na soutěžní otázku.

Christian Fischbacher vyrábí luxusní jemné ložní prádlo po téměř dvě století, jeho jméno se pyšní celosvětovou proslulostí a je synonymem pro švýcarskou kvalitu a komfort. Překrásné látky pro výrobu ložního prádla, textilie do koupelen i domácnosti promění váš domov v oázu pohodlí, elegance a klidu. 
Krédo firmy Christian Fischbacher lze shrnout do pěti slov: elegance, luxus, kvalita, komfort a inovace.

Jeho designéři patří mezi nejvíce inovativní v oboru. Hlavní předností této firmy je kromě použití nejkvalitnějších přírodních materiálů především jedinečný design. V designérském centru firmy se každý rok vyvíjí minimálně dvě nové omezené kolekce ložního prádla, které jsou vyráběny pouze v limitovaných edicích. Látky firmy Christian Fischbacher se pravidelně objevují v knihách významných trendů a vyhrávají prestižní textilní ocenění, jako je design Materialica and Technology Award.

Centrem tradičního švýcarského textilního průmyslu je město St. Gallen, které je rovněž domovem firmy Christian Fischbacher. Firma Royal Comfort se může pochlubit největším množstvím produktů této značky skladem k okamžitému odběru.

Partnerem soutěže je firma Royal Comfort, která dováží luxusní postele a vysoké matrace předních amerických firem King Koil a Serta, kvalitní péřové polštáře a přikrývky firmy Mühldorfer a luxusní designové povlečení švýcarské firmy Christian Fischbacher. Filosofií této firmy je dodávat svým klientům jen ty nejkvalitnější produkty z oblasti spánku. 

bydlinek Soutěž o set luxusního povlečení
Zapojte se do soutěže o kompletní set čistě přírodního ložního prádla Liaison Nouvelle a usínejte v luxusu, o kterém se vám doposud nesnilo.

Nápovědu k soutěžní otázce naleznete na www.royalcomfort.cz

Soutěž trvá do 18.12.2016. Soutěž ukončena. Výherce: Katka Bláhová

05.12.2016 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444