Soutěž o luxusní přikrývku Mühldorfer®

Německá firma Mühldorfer® je známá jako přední světový výrobce nejkvalitnějších polštářů a přikrývek z prvotřídního husího peří. Pokud i vy toužíte snít pod luxusní přikrývkou z kolekce Mühldorfer Classic Down v hodnotě 8 tisíc korun, stačí správně odpovědět na soutěžní otázku.

Historie firmy Mühldorfer sahá do roku 1920 a díky unikátní technologii praní a ošetření peří naleznete její výrobky nejen v kvalitních bytových projektech, ale také v nejlepších světových hotelech. Péřovými produkty této světoznámé značky se pyšní například hotely Riverside Kempinski Bratislava nebo Burj-al-Arab Dubai a mnohé další.

Výběr husího peří nejvyšší kvality za mycího procesu horské vody z Bavorského lesa a použití 100% ekologicky pěstované biobavlny tvoří základ pro unikátní jemné a čisté péřové deky, polštáře z prachového peří, antialergické deky a péřové toppery. Pouze tak dosahují výrobky firmy Mühldorfer nesrovnatelného měkkého pocitu a ušlechtilého vzhledu, který je v souladu s nejvyššími ekologickými normami. Její produkty jsou hodnoceny jako nejlepší polštáře a přikrývky světa.

Opravdovým unikátem jsou pak přikrývky z peří divokých kajek (kajka mořská), které se ručně sbírá, má nejlepší charakteristiku uchovávání tepla a jejichž váha je zhruba třetinová oproti výrobkům z klasického peří.

Zajímavostí je, že přestože firma používá pro své výrobky čisté peří a prachové peří, lze díky unikátní technologii zpracování veškeré výrobky prát při 60 až 90 °C a sušit v sušičce.

Partnerem soutěže je firma Royal Comfort, která dováží luxusní postele a vysoké matrace předních amerických firem King Koil a Serta, kvalitní péřové polštáře a přikrývky firmy Mühldorfer a luxusní designové povlečení švýcarské firmy Christian Fischbacher. Filosofií této firmy je dodávat svým klientům jen ty nejkvalitnější produkty z oblasti spánku.

bydlinekSoutěž o luxusní přikrývku z kolekce Mühldorfer Classic Down
Odpovězte na níže připojenou otázku a zúčastněte se soutěže, která probíhá až do 7. května 2017. Soutěž byla ukončena. Výherce: Petra Vyhnálková

Nápovědu najdete na adrese: www.royalcomfort.cz

13.04.2017 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444