Soutěž o luxusní povlečení z nové jarní kolekce Stella Ateliers

První jarní den už je za námi a příroda se pomalu vzpamatovává ze zimního spánku. Vyskočte z postele a své staré ložní prádlo vyměňte za osvěžující jarní závan, který nabízí nová jarní kolekce luxusního povlečení od českého výrobce Stella Ateliers. Firma se věnuje výrobě ložního prádla už více než 20 let a její zaměstnanci dobře vědí, že kvalitní povlečení je zárukou dobrého spánku.

Na výrobu luxusního bavlněného povlečení se používá jen vysoce kvalitní egyptská dlouhovlákenná Mako bavlna. Samotná látka pak prochází úpravou nazývanou mercerace. Tím se materiálu dodá potřebná pevnost vláken a také získá lesk podobný pravému hedvábí. Celá kolekce je doslova napěchovaná svěžími odstíny barev, jako je zelená, růžová, žlutá i světle modrá. Ty se skvěle hodí k oživení interiéru. Po tmavé a studené zimě potřebujeme načerpat energii, kterou nám mohou dodat právě veselé barvy i květinové vzory. Povlečení od Stella Ateliers se hodí jak na klasické rozměry peřin, tak na prodloužené varianty. V jarní kolekci najdete výrobky osvědčených značek a těch nejlepších úprav.
 

Pohodlně v povlečení od Stella Ateliers

Mako jersey

Tato oboulícní pletenina je ideální pro ty z vás, kteří nesnášejí žehlení. Díky elasticitě a mírné roztažnosti ji stačí po vyprání usušit a je hotovo. Povlečení v úpravě Mako jersey je velmi příjemné na omak a na jaře, kdy noci začínají být teplé, oceníte i jeho prodyšnost, savost a termoregulační schopnosti.

Mako satén

Pro dámy i pány, kteří si chtějí užít opravdu luxusní poležení, je tu úprava Mako satén. Látka utkaná v atlasové vazbě je velmi pevná, ale zároveň hebká, s leskem podobným hedvábí. Bavlněné saténové povlečení neklouže, nežmolkovatí ani neelektrizuje. Pokud je vám v noci zima, zahřeje vás, a naopak pokud vám bývá horko, příjemně vás ochladí.

Satén DE LUXE

Materiál zpracovaný na nejvyšší úrovni je zárukou pohodlí a jedinečným příkladem hebkosti a lekosti. Satén DE LUXE je vyroben ze 100% česané Mako bavlny, která je zpracována s důrazem na dokonalý výsledek. 136 metrů jemné příze váží totiž pouze 1 gram.

NATURE

Vyzkoušejte ložní prádlo vyrobené z čistě přírodních materiálů. 100% česaná BIO vlákna bavlny a lnu zajišťují měkkost tkaniny, vysokou savost a schopnost vyrovnávat teplotu, takže se budete cítit příjemně na jaře, v létě, na podzim i v zimě. Jemné šedé a přírodní tóny povlečení NATURE vás ukolébají ke spánku.
 

S povlečením značky Estella se vám bude usínat jedna báseň

V jarní kolekci povlečení Estella naleznete povlečení v úpravách satén DE LUXE, Mako satén a švýcarský Premium satén.

Švýcarský Premium satén

Přirozený lesk luxusního povlečení ze Švýcarského Premium saténu osvěží ložnici i vaši mysl. Zachumlat se do neuvěřitelně měkkého a hebkého povlečení z vysokojakostní Mako bavlny budete chtít nejen v noci, ale i přes den.

Nádech luxusu vnese do ložnice povlečení Curt Bauer

Mimo jarní kolekce Stella Ateliers a Estella najdete v nabídce i luxusní povlečení od německé značky Curt Bauer, která se zaměřuje na výrobu povlečení z oblíbeného Mako damašku, Mako brokát-damašku, Mako jersey, Mako saténu nebo jednobarevného UNI Mako saténu.
 
Povlečení z jarní kolekce 2018 i veškeré další luxusní povlečení z Mako bavlny naleznete na stránkách www.stellaateliers.cz.
bydlinek
Soutěž o povlečení YAREN z jarní kolekce Stella Ateliers
Odpovězte správně na soutěžní otázku a pokud budete mít štěstí během losování, získáte:
1.místo – Sada povlečení YAREN (2x cícha, 2x polštář) + luxusní bavlněné prostěradlo JERSEY
2.místo – Sada povlečení YAREN (2x cícha, 2x polštář)
3.místo – luxusní bavlněné prostěradlo JERSEY

Odpověď naleznete na stránkách: https://www.stellaateliers.cz/luxusni-povleceni/jaro-2018
Soutěž trvala do 31. května 2018. Gratulujeme výhercům: Eliška Balajková, Ivana Rousová, Klára Václavská
30.04.2018 | redakce Bydlení.cz
  • Povlečení Stella Ateliers s.r.o.

    Každý z nás stráví téměř třetinu života v posteli. Dopřejte si k zaslouženému odpočinku luxusní povlečení, které je vyrobeno z bavlněné suroviny té nejvyšší kvality dostupné na trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444