Soutěž o loknovačku BaByliss

A teď soutěž ryze pro dámy. Rády byste si čas od času dopřály krásné vlnité vlasy? Zapomeňte na obyčejnou kulmu, která je k vlasům nešetrná. K bohatým vlnám se můžete lehce dopracovat s BaByliss loknovačkou.

Jedním z nejnepříjemnějších důsledků častého vyrábění vlnitých účesů jsou oslabené, vysušené vlasy bez života a polámané konečky. Důvodem bývá příliš vysoká teplota žehliček či kulem, a také špatně odhadnutý čas působení tepla.

Výhodou loknovaček BaByliss je plně automatický proces vytváření vln, díky kterému máte jistou, že vlasy dostanou přesně takovou dávku tepla, jaká je pro vytvoření vln potřebná. Nemluvě o tom, že už nemusíte řešit otázku, v jakém úhlu držet kulmu či žehličku, aby výsledek odpovídal vašim představám. V závislosti na kvalitě vašich vlasů zvolíte preferovanou teplotu 185 °C nebo 205 °C a vše ostatní necháte na loknovačku. Ta se v průběhu několika sekund zahřeje a vy můžete začít s natáčením tím nejjednodušším způsobem, jaký si umíte představit.

Jak se to dělá?

Stačí vložit rozčesaný pramen přiměřené tloušťky do přístroje, který ho natočí dovnitř a po uplynutí potřebné doby vám dá signál, že vlna je hotová. Keramický povrch je maximálně šetrný, proto ani při častém používání nebudou vaše vlasy působit zničeným dojmem. 

bydlinekSoutěž o loknovačku značky BaByliss 
Odpovězte na níže připojenou otázku a zúčastněte se soutěže až do 21. května 2017.
Soutěž byla ukončena. Výherce: Bára Vrchotová

Nápovědu najdete na adrese: www.babyliss.cz.

02.05.2017 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444