Soutěž o limitovanou edici dětských lahví Sodastream

Také vám děti dělají starosti, že málo pijí? A že v létě to bude ještě horší? Máme pro vás řešení – zkuste jim pořídit zábavné lahve z limitované edice Žížaláci od společnosti SodaStream s oblíbenými pohádkovými postavičkami z Večerníčků.

Sada obsahuje dvě láhve, které se pohodlně vejdou do batůžku, plastelínu v deseti barvách, které dětem zpříjemní volný čas, a knížku Žížaláci v kresleném provedení.

Zkuste na pitném režimu svých dětí zapracovat právě s pomocí Žížaláků, třeba se stane zázrak! Nebyl by to třeba pěkný dárek za vysvědčení? A pokud se na vás štěstí v soutěži neusměje, limitovanou edice dětských lahví Žížaláci s plastelínou a knihou si právě teď můžete zakoupit za akční cenu 199 Kč.

bydlinek
Soutěž o 3 dárkové sady Sodastream
Vyhrajte sadu se zábavnými lahvemi, díky kterým děti na pitný režim nezapomenou.

Nápovědu hledejte na adrese www.sodastream.cz. Soutěž trvala do 3. června 2018. Výherci: Věra Trnavská, Jana Chaloupková, Monika Halíková.
21.05.2018 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444