Soutěž o lahev SodaStream na vodu s sebou

Společnost SodaStream, celosvětová jednička v domácí produkci perlivé vody uvádí na trh novou kategorii společenských a volnočasových lahví „Voda s sebou“. Vy nyní máte příležitost získat jednu ze tří lahví.

S pomocí těchto lahví hodlá značka SodaStream měnit některá zažitá pravidla a svým dílem přispět ke společenské změně. Především zažitého zvyku kupovat balené vody, které znamenají nejen nezanedbatelné finanční výdaje pro spotřebitele, ale i obrovskou ekologickou zátěž.
 
Nový typ lahve „Voda s sebou“ umožňuje mít vodu neustále při sobě a kdykoliv si ji doplnit. Lahev je vyrobena z plastu bez BPA, je umyvatelná v myčce a snadno se vejde do kabelky nebo tašky. Díky svému designu a oblým křivkám rovněž nabízí mnohem estetičtější variantu k PET lahvím. Má praktické sportovní víčko v modrém provedení sladěné se dnem lahve, které zabraňuje nechtěnému vytékání vody. Dostatečně široké hrdlo umožňuje použít kousky ovoce, bylinek nebo zeleniny na ochucení vody a zároveň se pohodlně napít. 

www.sodastream.cz 
Doporučená cena 359 Kč

bydlinekVyhrajte jednu ze tří lahví SodaStream na vodu s sebou
Stačí odpovědět na jednoduchou otázku. Nápovědu naleznete na adrese: www.sodastream.cz. Soutěž trvala do 26. 2. 2020. Výhercům gratulujeme: Vlasta Kousalová, Eva Peroutková, Pavla Ježová

06.02.2020 | redakce Bydlení.cz
  • SodaStream

    Společnost SodaStream je specialistou na perlivou vodu nachystanou v pohodlí domova bez tahání lahví a jedničkou mezi perlivými vodami v počtu vypitých litrů. Díky ucelené nabídce výrobníků domácí perlivé vody SodaStream a souvisejícího příslušenství si nachystáte vlastní perlivou vodu v pohodlí domova, kdykoliv dostanete chuť se napít.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444