Soutěž o kurz "Žijte ve své zahradě" s Ferdinandem Lefflerem

Plánujete stavět dům? V tom případě potřebujete vědět, kolik peněz vás bude stát! Zkuste použít nový interaktivní konfigurátor domu, v němž si naprosto jednoduše naplánujete svůj vysněný dům a hned uvidíte skutečné náklady na stavbu.

A protože u domu budete potřebovat řešit i zahradu, máme pro vás soutěž o 3 poukazy na kurz "Žijte ve své zahradě" od Ferdinanda Lefflera. F. Leffler je autor několika knižních bestsellerů o navrhování zahrad, který ve svých kurzech sdílí know-how získané při mnoha realizacích. Bez přehání je to trend-setter moderní zahradní architektury. Takže jestli má vaše zahrada za něco stát, měli byste se zúčastnit jeho kurzu.

bydlinekJak se zúčastnit soutěže o 3 poukazy na kurz "Žijte ve své zahradě" od Ferdinanda Lefflera
Jděte na konfiguracedomu.cz a zkuste si nadefinovat, jak by měl vypadat váš nový dům. Zadávat můžete počty místností, stavební materiály, typ střechy, velikost domu, ale třeba i oplocení pozemku a další detaily, aby vypočtená cena byla opravdu kompletní. Takto zhotovenou kalkulaci si pošlete na svůj e-mail, kde ji budete mít ve formě PDF k dispozici.

A co pak? Pak už jen stačí odpovědět na otázku níže. 3 vybraní výherci se pak budou ZDARMA moci zúčastnit kurzu: Žijte ve své zahradě.

Soutěž trvala do 14.8.2022. Výhercům gratulujeme: Václav Šembera, Radek Dokoupil, Petra Pukmanová

19.07.2022 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • IZOLTECH s.r.o. - technické izolace a zateplení budov

    Prodej, konzultace a realizace v oborech stavebních izolací a zateplení budov (fasádní zateplovací systémy, izolace staveb a rozvodů topení, sanity a klimatizací)

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444