Soutěž o kulmu na vlasy BaByliss Paris

Každá žena si zaslouží vypadat skvěle. Ovšem ne každá má vždy čas zajít ráno ke kadeřníkovi a nechat si upravit vlasy do dokonalé podoby. Pokud po úžasných vlasech toužíte, je dobré přizvat na pomoc šikovné pomocníky, s jejichž asistencí snadno a rychle vykouzlíte krásný účes v pohodlí domova. A právě takovým pomocníkem je nový model kulmy na vlasy BaByliss Paris C432E.

Nová kulma v černozlatému provedení s průměrem 32 mm a délkou 180 mm je ideálním pomocníkem každé ženy. Aby úprava vlasů byla snadná a pohodlná, je opatřena exkluzivním povrchem Gold Ceramic Coating. Povrch se vedle dokonalého skluzu vlasů postará i o jejich ochranu a zaručuje rovnoměrné rozložení tepla.

Teplotu je možné zvolit podle typu vlasů, a to ve třech nastaveních na 160 °C, 180 °C nebo 200 °C. Dosažení zvolené teploty signalizuje LED displej, který bliká, dokud není dosaženo požadované teploty. Nejnižší teplota se hodí pro vlasy jemné, odbarvené anebo narušené, střední stupeň pro normální, barvené anebo vlnité vlasy a nejvyšší stupeň pro husté nebo kudrnaté vlasy. Uživatelský komfort zvyšuje studená špička, otočný kabel a funkce automatického vypnutí kulmy. Součástí výbavy je také teplovzdorná podložka.

bydlinek Soutěž o černozlatou kulmu na vlasy značky BaByliss Paris
Chcete mít krásné lokny každý den? Pak zkuste štěstí v soutěži. Odpovězte na níže připojenou otázku, nápovědu naleznete na: https://www.babyliss.cz/.
Soutěž trvala do 4.11.2019. Výherce: Katka Hradecká

15.10.2019 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444