Soutěž o kompresor: Jste připraveni na letní sezonu?

Se slunečnými letními dny přichází čas, kdy se můžete v tričku a šortkách pustit do nezbytné údržby kolem domu. Po práci si nezapomeňte užít zasloužený odpočinek - třeba relaxací na lehátku v zahradním nafukovacím bazénu. Víkendy jsou pak ideální příležitostí uspořádat pro pár přátel pořádnou grilovačku. A před odjezdem na výlet nebo dovolenou neuškodí dohustit pneumatiky vašeho auta. S tímhle vším vám usnadní práci spolehlivý vzduchový kompresor.

Kompresor pro dům i zahradu

S kompresorem nafouknete bazén nebo dohustíte pneumatiky bez nutnosti hledat funkční zařízení u benzínové pumpy. Se stříkací pistolí vám urychlí natírání dveří nebo vrat a lepší bude i výsledná kvalita provedení. A jednoduchá obsluha pneumatické vrtačky, brusky nebo jiného pneumatického zařízení praktických rozměrů usnadní i jiné kutilské činnosti doma, v dílně i na zahradě. Stále ještě váháte nad jeho pořízením?

Bezolejový kompresor B15-1,1-24CM

Praktickým zařízením ideálním pro domácí použití je malý mobilní kompresor B15-1, 1-24CM renomované značky ABAC Baseline. Váží 18 kg, takže s ním snadno vyjedete před garáž nebo kamkoliv potřebujete. Má přímé spojení s motorem pomocí hřídele a je nenáročný na servis i výměnu dílů. Jedná se o základní pístový kompresor, který vám při občasném používání poslouží celé dlouhé roky. A v bezolejové variantě s ním budete moct natlakovat i soudek s pivem na soukromé zahradní veselici.

Kompresor má vzdušník s objemem 24 l, aby žádný kutil neztrácel čas neustálým čekáním na dostatečné natlakování. Součástí výbavy je také regulátor tlaku a manometry. Automatický chod je zajištěn pomocí tlakového spínače a výstup kompresoru je realizován přes rychlospojku DN7,2. Tlak 8 bar stačí i na pohon menších pneumatických zařízení.

Zúčastněte se soutěže o kompresor
od společnosti Kompresory Vzduchotechnika s.r.o.

bydlinekSoutěž o bezolejový kompresor B15-1,1-24CM
Usnadněte si práci už letos a vyhrajte malý mobilní kompresor B15-1, 1-24CM pro dílnu, dům i zahradu.

Stačí správně odpovědět na níže připojenou otázku. Soutěž trvala do 2. července 2017.
Nápovědu hledejte na www.kompresory-vzduchotechnika.cz.

Výherce: Jana Prokůpková

19.06.2017 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444