Soutěž o kloubní výživu pro psy Geloren dog a tričko Aktivní zvíře

Psi stárnou rychleji než lidé a potýkají se s podobnými zdravotními problémy. Jedním z nich bývají problémy s klouby, které mohou být způsobeny ubýváním kyseliny hyaluronové v tělních tkáních vlivem stárnutí nebo při zvýšené fyzické aktivitě. Dodáním této látky můžeme preventivně předcházet problémům a aktivně řešit vzniklé potíže s klouby, šlachami, dásněmi.

Aktivní zvíře – řada veterinárních produktů podporujících zdraví domácích mazlíčků

Ceny do soutěže z řady veterinárních produktů Aktivní zvíře věnovala výzkumná a výrobní firma Contipro. Společnost se na světové úrovni také zabývá využitím kyseliny hyaluronové. Tato látka má spoustu zajímavých vlastností, mimo jiné podporuje a urychluje přirozené procesy hojení. Před časem byla vyvinuta speciální forma této kyseliny, která je vstřebatelná trávicím traktem, proto může být podávána i ve formě tablet. Kyselina hyaluronová v této formě je obsažena v preparátu určeném pro výživu a podporu kloubů Geloren. V řadě produktů Aktivní zvíře najdete také gel Dentaren na podporu hojení dásní a drobných poranění v ústní dutině. Na komplikované rány je vhodný (po poradě s veterinářem) přípravek Anigran.

Geloren dog – kloubní výživa

Kulhání psa může mít různé příčiny: nadměrné zatěžování při sportu, onemocnění kloubů (např. artróza) nebo poranění. Přípravek Geloren dog je v takových případech vhodným doplňkem stravy. Může se podávat i preventivně hlavně starším a obézním psům. Geloren je produkt s vysokou koncentrací kyseliny hyaluronové a dalších chondroprotektivních látek, které působí blahodárně na chrupavky a zajišťují správné vlastnosti kloubní tekutiny.

bydlinek Soutěž o 2 balení Geloren dog a tričko Aktivní zvíře
Chcete, aby váš pejsek běhal a skákal s radostí a bez bolesti? Na stránkách www.aktivnizvire.cz najdete řadu potravinových doplňků s kyselinou hyaluronovou a dalšími aktivními látkami podporujícími zdraví domácích zvířat. 

Zkuste štěstí v soutěži o přípravek Geloren dog pro zdravé klouby vašeho psího miláčka. Stačí odpovědět na otázku.

Soutěž trvá do 14. září 2016. Soutěž byla ukončena. Výhercům gratulujeme. 

Ceny:
1. Geloren dog - Hana Lysenská
2. Geloren dog - Pavla Horvátová
3. tričko Aktivní zvíře - Matouš Kolařík

15.08.2016 | redakce Bydlení.cz
  • Aktivní zvíře

    Veterinární přípravky Aktivní zvíře vyvíjí a dodává na trh česká výzkumná a výrobní firma Contipro. Jejich unikátní složení zajistí maximální péči o zdraví vašich domácích mazlíčků i užitkových zvířat. Společnost se na světové úrovni zabývá využitím kyseliny hyaluronové.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444