Soutěž o klávesnici a myš značky Trust

Zveme vás k soutěži o set klávesnice a myši značky Trust. Stačí, když správně odpovíte na přiloženou soutěžní otázku a budete mít štěstí při losování.

Trust Tecla-2 tvoří set bezdrátové klávesnice a myši s ergonomickým designem. Mezi ergonomické prvky klávesnice kromě pohodlné opěrky pro ruce patří například klávesy s nízkým profilem pro snadný a tichý stisk. Dále nabízí standardní plné rozložení s numerickou klávesnicí, izolované klávesy pro lepší údržbu či více než 20 multimediálních kláves.

Myš disponuje 6 tlačítky včetně tlačítka pro změnu rychlosti (800/1200/1600 DPI) či 2 palcová tlačítka s funkcí zpět a další. Ergonomický design se pak postará o to, aby zabránil bolestem spojeným s dlouhodobou prací na počítači. Obě zařízení připojíte k počítači skrze USB přijímač s dosahem signálu až 10 metrů.



bydlinekVyhrajte set klávesnice a myši značky TRUST
Stačí odpovědět na jednoduchou otázku. Nápovědu naleznete v článku: Bezdrátová nabíječka, na kterou se můžete spolehnout. Soutěž trvala do 26.12.2019.
Výherci: Alena Horáčková, Eva Mikulecká, Jaroslav Houdek

06.12.2019 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444