Soutěž o horkovzdušnou fritézu TEFAL

Nechcete se vzdát křupavých bramborových hranolků a poctivého smaženého sýru, ale přece jen vás po takovém obědě trápí svědomí? Značka TEFAL představila první horkovzdušnou fritézu Easy Fry & Grill EY501815, se kterou připravíte svá oblíbená jídla mnohem zdravěji než dosud. Nyní máte příležitost "zdravou fritézu" vyhrát. Soutěž probíhá až do 15.6.2022.

EASY FRY & GRILL - více než jen horkovzdušná fritéza

Fritéza představuje unikátní spotřebič, který spojuje dvě techniky vaření v jednom. Můžete v ní fritovat i grilovat.

Technologie Extra Crisp vytváří dokonalou rovnováhu teploty a proudění horkého vzduchu pro křupavé a dozlatova usmažené pokrmy s minimem tuku nebo zcela bez tuku. Exkluzivní dvojí technologie nabízí také grilovací mřížku z litého hliníku pro šťavnaté a křehké maso nebo zeleninu připravenou k dokonalosti. Připravit si můžete také lahodné a zdravé občerstvení jako například sušené ovoce nebo zeleninu.

Design Easy Fry 2 v 1 připravuje pokrmy téměř 2x rychleji* než klasická trouba a zároveň spotřebuje méně energie. Nastavitelné ovládání teploty (od 80 °C do 200 °C) a praktický časovač usnadňují dosažení dokonalých výsledků při přípravě mnoha lahodných potravin. A s XL objemem se Easy Fry & Grill postará o celou rodinu.
 

bydlinekSoutěž o horkovzušnou fritézu Tefal Easy Fry&Grill 2in1 EY501815
Stačí odpovědět na níže přiloženou otázku a mít štěstí při losování. Soutěž trvá do 15.6.2022. Nápovědu a spoustu dalších informací k produktu získáte na adrese: www.tefal.cz. Výherce: Klára Petrová





* o 49 % rychlejší: Externí test přípravy 700 g mražených hranolků v porovnání s konvekční troubou Tefal
08.06.2022 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444