Soutěž o elektrický vysavač/fukar od Mountfieldu

Babí léto je tady a s ním i podzimní práce na zahradě. Namáhavou práci už máte za sebou, ale nechce se vám do úklidu? Hrabání listí a zametení hoblin za vás udělá šikovný zahradní vysavač. Platí o něm totiž: Co nevysaje, to odfoukne! Nyní ho můžete vyhrát v soutěži!

Zahradní vysavače/fukary pomáhají nejen v domácnosti, jejich přínos je neocenitelný i na zahradě, zvlášť když ji chcete mít pěkně udržovanou. Už žádný nepořádek - a pomalu zapomenete i na to, jak vás dřív bolela záda od nekonečného hrabání listí!

Vysavače uklidí spadané listí pod stromy, piliny po sekání dřeva před kůlnou nebo prach a nečistoty na zámkové dlažbě u domu. Snadno také rozfoukají čerstvě napadaný prašan nebo profouknou okapy. Prostě pomocník k nezaplacení!

Elektrický zahradní vysavač listí/fukar LEVITA BV 2500 překvapí kombinací výkonu 2 500 W a nezvykle nízké hmotnosti. Trubice je dvoukomorová – horní část slouží k nasávání, spodní jako trubice fukaru. Pouhou změnou polohy klapky je možné tento kompaktní přístroj snadno přeměnit ve výkonný fukar o maximální rychlosti 210 km/h. Kolečka umožňují snadnější manipulaci a udržování výšky trubice nad zemí. Vak na listí má objem 45 l.

 

bydlinekSoutěž o zahradní vysavač
Odpovězte správně na zadanou otázku a můžete se stát majitelem elektrického zahradního vysavače listí LEVITA BV 2500. Nápovědu a více informací o něm najdete na www.mountfield.cz. Soutěž trvá do 11. listopadu 2016. Soutěž byla ukončena.

Výherce: Lucie Voznicová 

12.10.2016 | redakce Bydlení.cz
  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444