Soutěž o elektrické kartáčky na zuby Oral-B

Internetový obchod s kvalitními produkty pro ústní hygienu nazuby.cz věnuje do soutěže oscilační kartáček pro dospělé a pro děti.

Kartáček pro dospělé Oral-B Pro 2 2000 je vybaven senzorem tlaku, který vás upozorní, když na něj příliš tlačíte. Dětský kartáček Oral-B Vitality Kids Pixar šetrně odstraňuje zubní plak a je vhodný pro děti již od 3 let. Pro menší děti můžete zvolit jemnější režim čištění. Děti jistě potěší i možnost polepení rukojeti jednou z přiložených samolepek hrdinů z oblíbených filmů od Pixaru.

Samozřejmostí u elektrických kartáčků je dvouminutový časovač, který ohlídá doporučenou dobu čištění.

Elektrické kartáčky se těší stále větší oblibě, Zvyšují kvalitu čištění, protože udělají několikanásobně více čisticích pohybů, než když si čistíte zuby manuálním kartáčkem. Výsledkem jsou zdravější zuby a dásně. 

bydlinekVyhrajte elektrické kartáčky Oral-B
Dva z vás se mohou těšit na výhru. Stačí odpovědět na níže připojenou otázku a mít štěstí při losování. Správnou odpověď se dozvíte na adrese www.nazuby.cz.

Soutěž trvala do 1.5. 2021. Výherci: Hana Velecká, Iva Štěpková

31.03.2021 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444