Soutěž o designovou stolní lampičku Solight LED

Stolní lampičku využije každý. Dítě při psaní domácích úkolů, vy při práci na počítači nebo třeba v kanceláři. Pokud tedy přemýšlíte nad vhodným a především praktickým vánočním dárkem, se stolní lampičkou vedle nešlápnete. Navíc tato od značky Solight se každému zalíbí na první pohled.

Zkuste štěstí v soutěži a zahrajte si o ni.

Solight LED stolní lampička WO31-W: Design do domácnosti i kanceláře

V tomto stolním svítidle jsou využity moderní LED diody, které vynikají vysokou životností, nízkou spotřebou a navíc jsou šetrné k životnímu prostředí. Rozsvítíte ji dotykovým spínačem, který je umístěn na viditelném místě a lampičku tak budete moci snadno ovládat.

LED lampička vás nadchne dalšími speciálními funkcemi, mezi které patří například funkce stmívání, díky které si můžete nastavit úroveň světla přesně podle svých představ. Šetříte tak energii i vaše oči. Stolní lampu lze použít jako noční světlo na čtení a při menší intenzitě světla i jako pomocník pro klidné usínání vašich dětí. 

Stolní LED lampička neobsahuje žádné ostré hrany nebo malé části, je proto vhodná i pro děti.

Lampičku můžete naklápět a natáčet podle svých představ. Je vybavena protiskluzovou podložkou, díky které nebude lampička klouzat po stole. Všechny lampičky Solight jsou pečlivě testovány, díky čemuž jsou velmi spolehlivé.

bydlinekSoutěž o 3 stolní LED lampičky Solight WO31-W 
Zapojte se do soutěže o designovou lampičku. Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku a mít štěstí při losování.

Nápovědu najdete na adrese: http://www.shop.solight.cz/. Soutěž trvala do 7. ledna 2018. Výherci: Martina Bělíková, Jaroslava Hanáková, Lenka Semerádová

18.12.2017 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444