Soutěž o designovou skleněnou lampu 4Concepts

Kolekce: 4CONCEPTS

Kolekce: 4CONCEPTS

Vybrat vhodné osvětlení do interiéru je důležitá činnost. Světlo dokáže ovlivnit naši náladu, vytvořit intimní atmosféru, zútulnit byt a osvítit hezká zákoutí. Prohlédněte si nové kolekce a zúčastněte se soutěže o designovou lampu.

Autoři nové kolekce MAXlight si dobře uvědomují, že některá místa potřebují zdůraznit a některá naopak potlačit. Kolekce MAXlight nabízí široký sortiment od LED osvětlení, závěsných, nástěnných, stropních i bodových svítidel, lustrů po stojací a stolní lampy.

Svítidla MAXlight jsou maximálně působivá a vaši pozornost si získají na první pohled. Část kolekce vyniká strohou jednoduchostí základních tvarů, které uvítají minimalisticky založení lidé, část naopak dekorativní zdobností. Z materiálů je většinou užito chromu, hliníku, kartáčované oceli nebo mědi, velkou část tvoří také sklo v různých svých podobách. Obdivovat můžete svítidla z průhledného, opálového, zrcadlového nebo saténového skla. Pro celou kolekci je společný důraz na kvalitní materiály a dokonalé řemeslné zpracování.

Chladný minimalismus není nic pro vás a raději tíhnete k rustikálnímu stylu bydlení? Prohlédněte si kolekci Searchlight z Anglie. Svítidla z povrchovou úpravou chrom nebo mosaz v kombinaci se zlatou, krémovou barvou vaše bydlení zútulní a vdechnou mu domácký ráz.
Místo přílišné zdobnosti dáváte přednost praktičnosti? Funkci, která se vkusně kloubí s čistým designem, představuje kolekce svítidel firmy KASPA. Pro své univerzální vlastnosti a technický styl zapadající do současných trendů v oblasti interiérového designu jsou tato světla oblíbena i architekty a bytovými designéry. Výrobky KASPA si ohlas zasloužily díky jedinečné kombinaci technického designu s použitelností a funkčností.
Vedle centrálního osvětlení je neméně důležité osvětlení doplňkové, které vytvoří přesně takovou atmosféru, jakou si situace žádá. Představujeme skleněné stolní lampy 4CONCEPTS vyráběné ručním formováním skla, na kterých se podepsala snaha designérů a sklářů o opravdu kvalitně odvedenou práci.

Soutěž o designovou lampu
Vyhrajte skleněnou stolní lampu 4concepts MADRID v ceně 3 260 Kč.

Stačí odpovědět na níže připojenou otázku, vyplnit formulář a mít štěstí při losování.

Správnou odpověď hledejte na webu: www.osvetleni-svitidla.com.

Soutěž trvá do 3. dubna 2016. Soutěž byla ukončena. Gratulujeme výherci: Marcela Petrásková

03.03.2016 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444