Soutěž o designovou kloboukovku

Hledáte místo, kam byste uložili všechny své šátky, pásky nebo šperky? Hromadí se vám stará korespondence, kterou nemáte to srdce vyhodit? Uložte vše do stylového kufříku, který se zároveň stane designovým kouskem ve vašem interiéru. Právě o jeden takový hrajeme.

Aby každá věc měla své místo

Šatny, skříně, krabice, zásuvky, boxy, pořadače - velké i malé úložné systémy mají svůj účel. Pomáhají nám zachovat pořádek a šetří čas při dalším hledání. Ruku na srdce, kolikrát jste ve spěchu hledali nabíječku na telefon, paměťovou kartu do foťáku nebo korále z loňské dovolené od moře? Čas od času neuškodí, když si ve svých věcech uděláme pořádek. Nepotřebné věci vyhodíme a pro ty důležité najdeme vhodnější místo.

Kufřík, jako kdyby vypadl z knihy Honzíkova cesta

Pro nezbytné drobnosti, které využíváme každý den. Pro staré věci po babičce, pro černobílé fotografie, ke kterým máme nostalgický vztah. Do ložnic, dětských pokojů, šaten, ale i do kanceláří. Kulaté, hranaté, oválné, kónické - u specialisty, společnosti KAZETO si svůj kufřík nebo krabici vybere každý. Vyznavači retro stylu se zamilují do nýtovaných kufrů, potrpíte-li si na design, okouzlí vás nostalgické kloboukovky.

bydlinek Soutěž o kloboukovou krabici od KAZETO
Odpovězte na níže připojenou otázku a pokud budete mít štěstí při losování, můžete být kloboukovka vaše. Nápověďu získáte na www.kazeto.cz.

Soutěž trvá do 10. září 2016. Soutěž byla ukončena. Výherci gratulujeme: Jan Nečesánek

11.08.2016 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444