Soutěž o designové svítidlo Philips Hexagon

Chladná zamračená rána a dřívější tma nás pomalu zahánějí dovnitř, kde začínáme trávit čím dál více času. Zažeňte podzimní únavu a oživte vnitřní prostory novým svěžím doplňkem. Co třeba začít rovnou tím, co nám bude celého půl roku chybět? Tím je především světlo.

Zrak je naším nejdůležitějším smyslem a jeho prostřednictvím získáváme až 87 % informací z okolního světla. Proto je při výběru svítidla důležité brát ohled nejen na design, ale především na kvalitu svítidla. Ta má totiž zásadní vliv nejen na naše oči, ale i na zdraví celého těla, na naši psychickou pohodu a výkonnost.

Vysoce kvalitní designové svítidlo Philips Hexagon bude díky svému nadčasovému minimalistickému designu unikátním doplňkem každého moderního interiéru.

Díky využití LED technologie navíc ušetříte až 80 % energie z vašeho domácího rozpočtu. Kvalitní LED žárovky se na rozdíl od šetřivých úsporek rozsvítí okamžitě, jejich životnost se pohybuje kolem 15 000 hodin a jsou jednoznačnou zárukou kvality.

Tip na Vánoce

Darujte sobě nebo svým nejbližším k Vánocům dárek, který jim bude dělat radost dlouhá léta a zároveň se postará o jejich zdraví.

bydlinek
Soutěž o svítidlo Philips Hexagon
Pokud si chcete o designové svítidlo zasoutěžit, odpovězte na následující otázku. Nápovědu naleznete na stránce www.philips.cz/led. Soutěž trvala do 10.12.2018. Výherce: Petra Danielová
20.11.2018 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444