Soutěž o dárkový poukaz na nákup ve specializovaném e-shopu www.dekortextil.cz v hodnotě 500 Kč

Vánoce jsou událost, která si zaslouží výjimečné stolování. Vybalte vzácný rodinný porcelánový servis, vyleštěte sklenice na víno, poskládejte ubrousky a nezapomeňte na vhodný ubrus s vánočním motivem. Právě ten si nyní můžete vybrat v eshopu www.dekortextil.cz.

Stačí se zúčastnit soutěže o poukaz na zboží v hodnotě 500 Kč.

Zútulněte interiér textilními doplňky ve vánočním dekoru

Na e-shopu si můžete vybírat ze široké nabídky. Vaši sedací soupravu snadno oživíte pomocí povleků na polštáře a hřejivých dek, okna ozdobíte vkusnými záclonami a závěsy, do kuchyně vánočního ducha vnesete s chňapkami nebo utěrkami a na pečení cukroví se vybavte stylovou zástěrou. Prohlédněte si kompletní nabídku bytového textilu s vánočními motivy

 

Tabule o Štědrém večeru si žádá slavnostní vánoční ubrus

Slavnostní večeře vyžaduje slavnostní prostírání. Společnost Forbyt, dodavatel širokého sortimentu bytového textilu, představuje nové kolekce vánočně laděných ubrusů. Ubrus si můžete vybrat tradičně vyšívaný nebo moderní, s potisky. Většinou se jedná o polyesterové ubrusy, které se velice snadno udržují

Mezi zimními motivy se objevují tradiční vločky, jmelí, baňky, stromečky a větve, vánoční hvězda, šišky i moderní tematika sobů a chaloupek.

Ubrusy si můžete vybírat v libovolných rozměrech - čtvercové, oválné i kulaté. Mezi nejoblíbenější barvy patří nestárnoucí klasika kombinace červené, bílé a zlaté. I milovníci minimalistického stylu si však přijdou na své. Do takto laděného interiéru uvítáte například jemný smetanový ubrus se stříbrně vyšívanými motivy.

bydlinekSoutěž o poukaz na zboží v hodnotě 500 Kč
Vyberte si bytový textil podle svého vkusu na e-shopu www.dekortextil.cz. Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku a mít štěstí při losování.

Správnou odpověď zjistíte na adrese https://www.dekortextil.cz/t/vanoce/Soutěž trvala do 17. prosince 2017. Gratulujeme paní Vendule Žákové.



Na e-shopu www.dekortextil.cz si můžete zakoupit mnoho bytových textilních doplňků do domácnosti. Ze široké nabídky záclon, závěsů, polštářů, povlečení, přehozů nebo ubrusů si jistě vybere každý.
04.12.2017 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • PETROŠ INTERIÉR

    Navrhujeme dekorace interiérů, bytů, hotelů a restaurací po celé ČR. Montáže a aranžování dekorací, záclony, garnýže, rolety, potahové látky, žaluzie. Šijeme na zakázku. Provádíme velkoobchod a maloobchod garnýží a záclon.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444