Soutěž o dárkový poukaz na nákup dekorací v e-shopu www.harasim.info v hodnotě 500 Kč

Aktuálně sice panuje zima, ale před námi je období, na které se jistě mnozí z nás těší. Jaro je nádherně barevné a přináší s sebou i čas, během kterého si můžeme své domovy a zahrádky po dlouhé zimě oživit a více zútulnit. Na plánování, jaké nové dekorace pořídit, máte dostatek času a velkoobchod Harasim vám k tomu přidá i finance, resp. máte exkluzivní možnost vyhrát dárkový poukaz.

V soutěži můžete získat voucher v hodnotě 500 Kč na nákup dekorací a bytových doplňků ze specializovaného e-shopu www.harasim.info. Stačí se zúčastnit soutěže! A abychom vás alespoň trochu navnadili, inspirujte se trendovými dekoracemi. Na konci článku pak najdete, jak se soutěže zúčastnit.
 

Rozkvetlé bydlení

Květiny vnesou do každého bydlení život. Svou krásou dokážou zkrášlit nejen venkovní prostory, ale i interiéry.  Obklopte se jimi, ať už doma, na terase, balkoně, na zahrádce nevyjímaje. Ke každé hrnkové rostlině však patří květináč, který podtrhne její krásu. Společně tvoří jednoduchou, efektní a vždy trendovou dekoraci.

Na e-shopu máte možnost vybírat z jedné z nejširších nabídek na trhu. Převážně plastové květináče nabízí pestrou škálu barev, velikostí, tvarů a především nejvýhodnější cenu. Sortiment květináčů je bohatý také na plechové, keramické květináče nebo proutěné a dřevěné varianty.



Jaro plné pastelových barev

Pro jarní období jsou typické veselé odstíny a v tom letošním budou dominovat především ty pastelové. Co se týče motivů, zamilujete si bezesporu ty, na kterých se objevují zvířátka. Vždyť ta představují nový život, nový začátek. Zapomenout nesmíme na květy, jenž k jaru neodmyslitelně patří. Ve váze udělají parádu, a to klidně i jarní umělé květiny, které budou stále krásné a neuvadnou. Pořiďte si tyto pestré a živé jarní dekorace, jež rozzáří každičký domov a vykouzlí úsměv na tváři.

Na Harasim.info sortiment jarních dekorací rozhodně nechybí. Najdete zde postavičky zvířátek, případně doplňky s těmito motivy, dále pak proutěné košíky v pestrých barvách, věnečky či umělé květiny



Trendové Velikonoce

Nejvýznamnější událostí jara jsou Velikonoce, které nabízí prostor pro krásné a veselé jarní tvoření. Udělejte si i vy kolem sebe velikonoční trendovou výzdobu. Letos vás možná překvapí, že TOP barvou se stává šedá a bílá. Pravda, barvy ne zrovna pro Velikonoce typické, ale dekorace v těchto odstínech vypadají velmi originálně. Vybírat samozřejmě můžete i ozdoby jiných tónů.

Velikonoční dekorace se neobejdou bez kraslic a vajíček, tyhle prostě nesmí chybět ani u vás doma a rozhodně máte z čeho vybírat. Aranžmá doplňte o postavičky zvířátek, pořídit můžete beránky, ovečky, slepičky, kuřátka, zajíčky a další. Nabídka velikonočních ozdob je pestrá a jsme si jistí, že vás nadchne svou originalitou.



Romantické světlo

Mezi nejoblíbenější bytové prvky se řadí lucerny a svícny, které dodají interiéru harmonii, klid a pohodu. Nechtělo by to nějaký nový kousek do obýváku, terasu nebo na zahrádku?

Na Harasim.info naleznete spoustu krásných modelů. Lucerny a svícny jsou v rámci jarní kolekce laděny do pastelových barev nebo přírodních tónů. Keramické provedení je zhotoveno v duchu masivního a zdobeného designu, ty z ratanu, dřeva a proutí jsou naopak v jednoduchém stylu.

bydlinekSoutěž o dárkový poukaz na nákup dekorací v e-shopu www.harasim.info v hodnotě 500 Kč
Máte už něco vybráno? Tak už jen zbývá zkusit štěstí v soutěži. Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku a mít štěstí při losování.

Správnou odpověď naleznete na: www.harasim.info. Soutěž trvala do 7. února 2018. Výherci gratulujeme: Kateřina Vilášková.

18.01.2018 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444