Soutěž o dárkový balíček prémiových produktů King of Cotton

Značka King of Cotton má dlouholeté zkušenosti v oblasti vybavování domácností svými prémiovými ručníky, osuškami a župany. Své výrobky dodává i do čtyřhvězdičkových a nejluxusnějších pětihvězdičkových hotelů světa. Mezi její klienty patří hotely jako například Four Season, Marriott, Le Meridien, Jumeirah, Hilton a mnoho dalších. Nabízí několik typů 600 gsm ručníkoviny v bílém i barevném provedení s výšivkami na přání klienta. Vy máte nyní možnost vyzkoušet kvalitu na vlastní kůži. Zúčastněte se soutěže o dárkový balíček prémiových produktů King of Cotton.

Ložní prádlo z prvotřídní egyptské bavlny - to nejlepší, co můžete pokožce dopřát

V průběhu posledních tří staletí má egyptská bavlna nespornou konkurenční výhodu na trhu světově dostupné bavlny. Díky svým unikátním vlastnostem, především délce vlákna, které umožňuje vyrobit přízi bez ztráty pevnosti, se řadí do nejvyšší kategorie přírodních vláken. Pevnost a délka vlákna činí tkaninu pevnější a odolnější vůči častému namáhání. Díky vysoké schopnosti absorbovat tekutiny je barva tkaniny plnější, jasnější a odolnější i při častém praní. Egyptská bavlna je ručně sbíraná, proto také garantuje nejvyšší úroveň čistoty. Další výhodou oproti mechanické sklizni je, že ručně sebrané vlákno zůstane rovné a neporušené. Díky všem těmto vlastnostem je tkanina měkčí, jemnější a vydrží déle než jakákoli jiná na světě.

O značce King of Cotton

Firma King of Cotton byla založena v roce 1995 ve Velké Británii. Původní italská značka „Re di Cotone“, ze které King of Cotton vznikla, existuje již od roku 1880 a přes dlouhé řady rodinných vazeb se dostala do Velké Británie s hlavním cílem dodávat do nejlepších hotelů, rezidenčních projektů bavlněné ručníky, župany a ložní prádlo v prvotřídní kvalitě.

bydlinek
Soutěž o balíček prémiových produktů značky King of Cotton
Vyzkoušejte kvalitu na vlastní kůži. Soutěžte a získejte balíček unikátních produktů značky King of Cotton. Stačí správně odpovědět na otázku a mít štěstí při losování.
Nápovědu hledejte na webových stránkách: https://www.royalcomfort.cz/.

Soutěž trvala do 6. března 2018. Výheci gratulujeme: Věra Eliášová
14.02.2018 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444