Soutěž o bezdrátová sluchátka YENKEE

YENKEE True Wireless sluchátka PRIMAL|YHP 04BT BK

YENKEE True Wireless sluchátka PRIMAL|YHP 04BT BK

Užijte si olympiádu naplno kdykoli a kdekoli

Sportovní fanoušci jásají, zimní Olympijské hry v Pekingu 2022 právě začínají! Ale díky časovému posunu se může stát, že váš oblíbený zápas v hokeji nebo závod v krasobruslení nestihnete sledovat z pohodlí vašeho domova. Díky bezdrátovým sluchátkům YENKEE True Wireless PRIMAL|YHP 04BT BK si vychutnáte váš oblíbený sportovní přenos kdykoli a kdekoli.

Sluchátka připojíte přes stabilní a efektivní přenos Bluetooth 5.0 k vašemu mobilnímu telefonu a olympiádu můžete sledovat v práci, v MHD nebo třeba při čekání na dítě, které je na kroužku. Vybavte se na zimní Olympijské hry v Pekingu 2022!

Kvalitní zvuk, nejmodernější technologie a výhodná cena, to nejlépe vystihuje sluchátka Yenkee True Wireless PRIMAL|YHP 04BT BK.

Efektivní a stabilní přenos zajišťuje Bluetooth 5.0. O snížení latence a spotřeby energie při zachování co nejvyšší čistoty přehrávání se pak stará čip Qualcomm QCC3020. A díky podpoře zvukových kodeků Qualcomm® aptX ™ si můžete užít zvuk v té nejvyšší kvalitě.
 

Poradí si s iOS i Android 

Sluchátka Yenkee True Wireless PRIMAL|YHP 04BT BK neřeší, zda jste fanouškem iOS nebo Android, propojí se bez problému s oběma systémy.

Díky citlivým dotykovým snímačům pak můžete jednoduše ovládat přepnutí, pozastavení skladby nebo přijetí hovoru jedním stisknutím.
 

Až 20 hodin přehrávání hudby nebo telefonování

Sluchátka Yenkee True Wireless PRIMAL|YHP 04BT BK mají v pouzdře spolehlivý akumulátor s kapacitou 400 mAh, který společně se sluchátky dokáže nabídnout až 20 hodin přehrávání zvuku nebo telefonování. Na jedno nabití pak samotná sluchátka vydrží až 5 hodin, aniž by potřebovala vrátit do pouzdra.

Na českém trhu jsou YENKEE True Wireless sluchátka PRIMAL|YHP 04BT BK v prodeji za 999 Kč. 

Více informací o produktu najdete zde.
 

bydlinekZapojte se do soutěže o sluchátka YENKEE True Wireless PRIMAL|YHP 04BT BK.
Stačí odpovědět na níže přiloženou otázku a mít štěstí při losování. Soutěž trvala do 27.2.2022. Výherce: Andrea Bartáková

04.02.2022 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444