Soutěž o barovou židli do moderního interiéru

Stále častěji zařizujeme domácnosti moderním nábytkem, mezi který mohou patřit i barové židle. Popularitu získávají hned z několika důvodů, ale začneme hezky od začátku. Barové židle, co si pamatujeme, byly odjakživa umísťovány v podnicích, restauracích a hlavně barech. Teprve před několika lety se díky svému skvělému designu, který dodá interiéru ten pravý šmrnc, začaly objevovat i v moderních domácnostech.

Barová židle je vlastně klasická vysoká a úzká židle s menším sedátkem. Specifický tvar dodává židli na eleganci. Dnes se barové židle vyrábí z mnoha různých materiálů, k dostání jsou v několika provedeních a barvách. Vzhledem k tomu, že barové židle podtrhují design každého interiéru, výběrem bychom se měli zabývat důkladně. 

Do jídelny i kuchyně

Mezi nejčastěji používané materiály pro výrobu židlí patří chromový kov a masivní dřevo. Polstrování je často vídáno v koženém provedení či čalounickou látkou, která by měla být sladěná s barvou pohovky. Barová židle může krásně doplnit jídelnu, do které umístíme jídelní židli ve stejném designu. 
 
Barová židle KROKUS C10a  
Barová židle KROKUS C10a  
Barové židle se staly nedílným doplňkem moderní kuchyně. Nejenže dotvářejí kompletní prostor designově, ale působí rovněž velice luxusně a prostorně. Kromě designu oceníte na barové židli její praktické funkce. Barovka se vyplatí především při vaření, pozvete-li kamarádku na drink či pokud zrovna pospícháte a potřebujete něco rychle sníst. Barové židle se samozřejmě nehodí k prostřené slavnostní večeři, ale k přisednutí v kuchyni se hodí náramně. Pro pohodlnější a zdravější sezení se vyrábí barové židle s opěradlem.

Barové židle jsou k dostání v různém cenovém rozpětí, pěkné barovky seženete už od pár stovek až do několika tisíc korun. Vždy záleží na způsobu provedení a použitých materiálech. Neméně významnou složkou je samozřejmě i značka barové židle. Ty nejdražší se pohybují i v řádu několika desítek tisíc korun.

 

bydlinekSoutěž o barovku VOLT
Moderní a designová barová židle může být vaše. Stačí odpověď na otázku, kterou najdete na konci článku. Správnou odpověď zjistíte adrese https://www.nabytek.cz/.

Soutěž trvala do 2. ledna 2018. Gratulujeme výherkyni: paní Heleně Plačkové.

Barová židle POPRAD  
Barová židle POPRAD  

Barové židle jsou stále více žádaným zbožím. Jestli zatím doma žádný barový nábytek nemáte, je určitě vhodný čas si nějaký pořídit. Příliš nešetřete a najděte vhodný kompromis, který splní vaše očekávání. Barový set se v žádné domácnosti neztratí.
 
Širokou nabídku najdete na www.nabytek.cz 
 

Soutěž o designovou barovou židli Volt

Líbí se vám skandinávský styl bydlení? Milujete jednoduchost, čisté linie a krásu přirodních materiálů? 

Pak se jiste zamilujete do kolekce nábytku Poprad, která zahrnuje jídelní stůl, židle, lavici, komody, truhly i celé jídelní sety a samozřejmě i barové židle. 
 
Pokud se chcete zúčastnit soutěže a získat barovou židli VOLT, kterou můžete vidět na úvodní fotografii článku, odpovězte na níže připojenou soutěžní otázku. 
04.12.2017 | redakce Bydlení.cz
  • Nábytek Jeko.cz

    Hledáte kvalitní a levný nábytek? Navštivte náš obchod s širokou nabídkou zahraničního i českého nábytku. Nabízíme luxusní i levný nábytek pro všechny naše zákazníky. Nábytek na splátky je u nás samozřejmostí včetně montáže a výnosu zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444