Soutěž o balení lahví Sodastream

Těšíte se na léto? Přivolejte ho novými lahvemi, které můžete získat v nové soutěži. Značka SodaStream, specialista na domácí výrobu perlivé vody, přichází na trh s limitovanou edicí lahví SodaStream Jet Love Raspberry s malinovým motivem, které vám i v chladných dnech zvednou náladu.

Získejte limitku v soutěži

Opakovaně plnitelné lahve SodaStream Jet Love Raspberry jsou určeny pro perlivou vodu připravenou ve výrobnících SodaStream. Mají pevné bílé plastové dno a víčko, tělo lahve je čiré s černo-růžovou kresbou malinového stonku, rozkutálených malin a hravým nápisem „love raspberry“. Tato limitovaná edice k dostání na českém trhu v omezeném počtu pouze 2000 ks.

Balení obsahuje dvě lahve o objemu 1 litr, které jsou vyrobené z plastu bez BPA a jsou opatřené hermetickým víčkem, díky němuž nápoj vydrží dlouhodobě naperlený. Hrdlo lahví je dostatečně široké, aby pro dochucení nápoje umožnilo snadné vložení kousků ovoce, zeleniny či bylinek.

Opakovaně plnitelné lahve umožňují mít oblíbený nápoj v podobě čerstvé perlivé vody vždy u sebe, ať už jste doma, ve škole, v kanceláři nebo na cestách. Nahradí nevzhledné jednorázové PET lahve a pomáhají také šetřit přírodu, náklady domácnosti a námahu s nošením těžkých balíků balených vod.

Lahve SodaStream JET jsou určeny pro modely výrobníku perlivé vody SodaStream Play, Source, Genesis, Fizz, Dynamo, Pure, Spirit, Revolution, Power a také JET.

Cena limitované edice sady lahví Jet Love Raspberry je 299,- Kč.

bydlinekVyhrajte balení lahví SodaStream Jet Love Raspberry
Jeden z vás se může těšit na stylové lahve s motivem malin. Stačí odpovědět na níže připojenou otázku a mít štěstí při losování. Správnou odpověď najdete na stránkách www.sodastream.cz.
Soutěž trvala do 15.3.2021. Výherce: Markéta Poláková

23.02.2021 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444