Soutěž o aromatické difuzéry pro klidný spánek

Máte problémy s usínáním? Váš spánek je neklidný a během noci se často budíte? Abyste se ráno cítili svěží a odpočatí, věnujte prostředí, ve kterém spíte, dostatečnou pozornost. Kvalitu spánku ovlivňuje nejen vhodná matrace a postel, ale také okolní podmínky, jako jsou osvětlení, zvuk a v neposlední řadě také vůně, která má pro náš spánek zásadní význam. 

Zkuste štěstí v soutěži o aromatické difuzéry.

Vůně SENSE - speciálně vyvinutá pro vaši ložnici

Společnost ProSpánek představuje SENSE. Vůni, která byla poprvé v historii vyvinuta speciálně pro použití v ložnici. Jedná se o kombinaci 40 různých přírodních vůní. Toto unikátní spojení vytváří dokonalou rovnováhu mezi relaxací a vášní.

Vše pro váš klidný spánek

Vůni Sense si můžete vyzkoušet na jedné z 19 prodejen ProSpánek v České republice a jako bonus využijte odborné poradenství specialistů, kteří vám pomohou najít ideální řešení pro klidný a ničím nerušený spánek.

bydlinekSoutěž o 2 difuzéry SENSE 200 ml od specializované sítě prodejen ProSpánek
Zapojte se do soutěže. Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Na difuzér SENSE 200 ml se mohou těšit dva šťastlivci. 

Správnou odpověď naleznete na: www.prospanek.cz. 

Soutěž trvala do 25. února 2018. Výherci: Eva Balajková, Jana Polická

05.02.2018 | redakce Bydlení.cz
  • ProSpánek SE

    Prodejny a e-shop ProSpánek nabízí kompletní vybavení ložnic. Jsme poradce, kterému záleží na vašem zdravém a klidném spánku. Odborníci na prodejnách vám vždy vyjdou vstříc, jsou empatičtí k vašim potřebám a finančním možnostem. Vyzkouší a vyberou s vámi z široké nabídky českých i zahraničních postelí, matrací a ostatního potřebného vybavení.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444