Soutěž o analytickou osobní váhu Vital Body

Jaro se hlásí o slovo a je docela možné, že nás jako každý rok krásné počasí překvapí. Nastává čas, kdy odložíme teplé zimní kabáty a rovnou vklouzneme do vzdušného, lehkého oblečení. Abyste nebyli zaskočeni, co s vaším tělem dlouhá zima napáchala, pořiďte si zavčas osobní váhu a začněte sportovat. Zkuste štěstí v soutěži a vyhrajte analytickou osobní váhu Vital Body od ETY.

Mějte své tělo pod kontrolou 

V čem je osobní váha Vital Body odlišná od ostatních? Díky inovativní technologii, která sleduje, zaznamenává a vyhodnocuje tělesnou charakteristiku, budete mít své tělo pod kontrolou. Speciální aplikace VITAL BODY pro chytrá zařízení dokáže nabídnout údaje až pro 10 osob, a tak váhu ocení všichni členové rodiny. U každé osoby lze nadefinovat pohlaví, věk, výšku, jméno, požadovanou cílovou váhu a nastavit i vlastní fotografii.

Chytrá váha díky aplikaci ETA VITAL

S váhou od značka ETA zjistíte mnohem více než jen svou aktuální hmotnost. Díky aplikaci ETA VITAL budete mít představu o hodnotách metabolického věku, viscerálního tuku, tělesného tuku, množstí vody v těle, svaloviny, kostí, kalorického příjmu a indexu BMI.

Věděli jste, že....

  • čím více vody v těle máte, tím větší je i poměr svalové hmoty, a zároveň snížený poměr tuku? Pokud se úroveň vody v těle začne snižovat, sníží se vám i svalová hmota a zvýší se tuk. 
  • BMI - Body Mass Index - ukazuje, jak je na tom člověk v poměru své výšky a váhy? Výpočet je snadný - váha se vydělí výškou uvedenou v metrech na druhou. 
  • viscerální tuk chrání naše orgány? Je třeba hlídat jeho množství a s tím pomůže osobní váha Vital Body.

 

Až se léto zeptá, co jste dělali v zimě

Váha funguje i jako skvělý motivační nástroj, protože si na ní můžete nastavit vlastní cíle, kterých byste chtěli dosáhnout. Funkce sportovní režim vám pravidelně připomene vaše sportovní aktivity, které vám pomohou dosáhnout lepších výsledků. 

I když toho chytrá váha umí mnoho, její ovládání je velmi snadné. Ve chvíli, kdy se na ni postavíte, se váha automaticky zapne. Zváží vás a navíc zhodnotí 5 parametrů - výšku, váhu, věk, pohlaví a biologický odpor.
bydlinek
Soutěž o 3 analytické osobní váhy Vital Body
Soutěžte s portálem BYDLENI.CZ a pokud se na vás usměje štěstí, tři z vás získají váhu od značky ETA. Soutěž trvala do 15. dubna 2018. Výherci: Pavla Čížovská, Věra Machová, Klára Urbančíková

Nápovědu hledejte na webových stránkách: http://historie.eta.cz/.
16.03.2018 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444