Soutěž o True Wireless sluchátka od značky SENCOR

V období karantény je vedle dodržování přísné hygieny důležité také zachování psychické pohody. Zpestřete si umývání oken, práci na počítači nebo třeba sport příjemnou hudbou. Sencor představil bezdrátová sluchátka do uší, která vás neomezují žádnými drátky a přitom poskytnou dobrý zvuk.

Zkuste štěstí v soutěži o True Wireless sluchátka SEP 510BT, díky kterým si užijete kvalitní zvuk a až 28 hodin hudby

Sluchátka do uší typu True Wireless Sencor SEP 510BT jsou vybavena baterií na 7 hodin přehrávání. Poté je lze umístit do nabíjecí základny, která obsahuje baterii na 3 plné dobití. Na jedno plné nabití sluchátek i základny vydrží SEP 510BT celých 28 hodin přehrávání. Zobrazení stavu baterie lze jednoduše aktivovat stisknutím tlačítka uvnitř základny. Stav se poté zobrazí na indikátoru umístěném na přední straně. Dobíjení základny probíhá skrze standardní nabíjecí Micro USB kabel.

S frekvenčním rozsahem 20 Hz – 20 kHz a citlivostí 100 dB jsou SEP 510BT uzpůsobena pro přehrávání MP3 standardní kvality. Ve výbavě sluchátek nechybí ani mikrofon pro přijímání telefonních hovorů s citlivostí – 42dB.

Bezdrátová True Wireless sluchátka Sencor SEP 510BT jsou k dostání na českém trhu za bezkonkurenční cenu 599 Kč v bílém a černém provedení.

bydlinekVyhrajte bezdrátová sluchátka od značky SENCOR
Zkuste štěstí v soutěži - stačí odpovědět na jednoduchou otázku. Odpověď najdete na www.sencor.cz. Soutěž trvala do 8. 4. 2020. Výhercům gratulujeme: Marie Prokopová, Romana Chudíková

19.03.2020 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444