Soutěž o SodaStream lahve s květinovými motivy

Nová kolekce lahví značky SodaStream doslova rozkvetla. SodaStream, specialista na domácí výrobu perlivé vody, přichází na trh s novými sadami lahví s motivy jarních květin. O tyto opakovaně plnitelné lahve si nyní můžete zasoutěžit.

Nové lahve SodaStream JET a SodaStream FUSE pochází z dílny světového designera Yves Béhara. Mají elegantní tvar a ozdobeny jsou motivy jarních, rozvétajících květin. Jejich zdravotní nezávadnost zaručuje plast bez BPA, skvělou chuť nápoje hermetické víčko, díky kterému bublinky z vody jen tak nevyprchají. 

Proč byste měli chtít mít tyto lahve doma? Hned z několika důvodů. Díky opakovému používání šetříte přírodu i finance, nemusíte neustále kupovat PET lahve. Vodu si můžete kdykoliv zpestřit bylinkami, ovocem, čerstvou šťávou, a tak vždy budete mít chutný a především zdravý nápoj po ruce. 

bydlinekSoutěž o SodaStream lahve s jarními motivy květin
O 3x balení dvou lahví o objemu 1 litru můžete nyní soutěžit. Stačí zodpovědět níže připojenou soutěžní otázku. Nápovědu získáte na adrese https://www.sodastream.cz/ nebo v článku S jarem přicházejí na trh nové sady lahví SodaStream.

Soutěž běžela do 16. 6. 2019. Výherci: Markéta Dokoupilová, Věra Váňová, Iva Krásenská

27.05.2019 | redakce Bydlení.cz
  • SodaStream

    Společnost SodaStream je specialistou na perlivou vodu nachystanou v pohodlí domova bez tahání lahví a jedničkou mezi perlivými vodami v počtu vypitých litrů. Díky ucelené nabídce výrobníků domácí perlivé vody SodaStream a souvisejícího příslušenství si nachystáte vlastní perlivou vodu v pohodlí domova, kdykoliv dostanete chuť se napít.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444