Soutěž o Geloren ACTIVE - kloubní výživu pro lidi

Problémům s bolavými klouby, vazy a šlachami můžeme předcházet. Čeští vědci vyvinuli kloubní výživu pro lidi, která se svojí silou vyrovná produktům, které byly dosud dostupné jen ve variantách pro zvířata. Ve spolupráci s e-shopem CONTIPRO vyhlašujeme soutěž o balení kloubní výživy Geloren ACTIVE.

Mít zdravé klouby je cílem nejen sportovců, ale i všech lidí ve středním a vyšším věku. Jestliže vám není lhostejné zdraví a chcete žít plnohodnotný a aktivní život, věnujte pozornost složení doplňků stravy. Představujeme Geloren ACTIVE, komplexní výživový doplněk pro zdravé klouby. 
 

Proč klouby vržou?

Kyselina hyaluronová v těle funguje jako důležité “mazivo”, díky kterému klouby fungují správně. V těle se vyskytuje přirozeně, ale věkem se jeho tvorba snižuje, po šedesátém roce života ho máme dokonce pouze deset procent z původního množství. Tento úbytek následně přispívá k odírání či známému „vrzání“ kloubů, jejichž důsledkem jsou i revmatické choroby jako artróza či artritida. Pro prevenci opotřebovávání kloubů je proto důležité kyselinu hyaluronovou doplňovat.
 

Na pomoc přichází ověřená kyselina hyaluronová

Kloubní výživa Geloren ACTIVE je tvořena všemi důležitými látkami, které klouby správně vyživují. Nejdůležitější z nich je kyselina hyaluronová, komplexní složení doplňuje želatina, hydrolyzovaný kolagen, chondroitin sulfát vepřového původu a vitamín C.

Kombinací všech zmíněných látek vzniká dokonalý mix, který udrží ve formě prakticky všechny. Amatérští i profesionální sportovci se díky Gelorenu ACTIVE mohou plně zaměřit na své výkony a nejsou omezováni starostmi s klouby, senioři mají zase příležitost žít aktivně a nemyslet na nepříjemnosti.

bydlinekVyhrajte 3x 3 balení Geloren ACTIVE
Tři z vás se mohou těšit na balíček se 3 kusy balení kloubní výživy Geloren ACTIVE. Stačí odpovědět na níže připojenou otázku a mít štěstí při losování. Správnou odpověď se dozvíte na adrese https://www.contiproshop.cz/.

Soutěž trvala do 27.6.2021. Výherci: Alena Hanušová, Anna Hliněná, Romana Jarošová

28.05.2021 | redakce Bydlení.cz
  • Aktivní zvíře

    Veterinární přípravky Aktivní zvíře vyvíjí a dodává na trh česká výzkumná a výrobní firma Contipro. Jejich unikátní složení zajistí maximální péči o zdraví vašich domácích mazlíčků i užitkových zvířat. Společnost se na světové úrovni zabývá využitím kyseliny hyaluronové.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444