Soutěž o 6 balíčků nové dárkové sady esenciálních olejů Vánoční pohoda

Že neexistuje perfektní vánoční dárek, kterým potěšíte téměř každého napříč generacemi? Saloos vytvořil kouzelnou sadu 100% přírodních esenciálních olejů Vánoční pohoda, která potěší smysly i duši. Využít ji můžete k provonění prostor v aromalampě i aromadifuzéru.

S láskou vybrané přírodní směsi i jednodruhové esence připomínající nejkrásnější období v roce jsou zabalené ve zlatem se třpytící krabičce s vánočními motivy. Typické adventní vůně stromečku v podobě éterického oleje Borovice a sladkého citrusu Mandarinky doplňují 100% přírodní směsi s vánočními názvy i etiketou. Kouzlo Vánoc vyvolá vzpomínky na čerstvě upečené perníčky, s Vánoční hvězdou si zpříjemníte chvíle čekání na Ježíška díky voňavému punči a Veselé Vánoce dokreslí příjemnou atmosféru vůní stromečku, vánočního koření a citrusů. Provoňte svůj domov vánoční pohodou a objevte pravou esenci Vánoc.   
 

Aromaterapie Saloos

Poznejte výjimečné účinky a vůně Saloos 100% přírodních esenciálních olejů. Důvěřujeme přírodě a vůním, které nabízí. Poskytujeme široký výběr 100% přírodních a bio esenciálních olejů, se kterými můžete hýčkat své smysly. Každý éterický olej má svoji unikátní vůni i účinky pro navození dokonalé harmonie. Ať už hledáte relaxaci, energii, zklidnění či povzbuzení, v početné nabídce Saloos esenciálních olejů naleznete vždy to, co potřebujete. Objevte jedinečné skutečně přírodní vůně a vykouzlete si s nimi lepší den.


bydlinek Soutěž o 6 balíčků dárkové sady 100% přírodních esenciálních olejů Vánoční pohoda
I Vy můžete doma zažít aromaterapii. Stačí se zapojit do soutěže a odpovědět na níže připojenou otázku. Soutěž trvala do 30. listopadu 2023. Nápovědu najdete na adrese www.saloos.cz. Výherci: Z.Koutecká, S.Vavroušková, K.Líbalová, R.Březnová, A.Černocká, M.Horal

17.11.2023 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444