Soutěž o 5 dárkových balíčků křížovek

Luštění křížovek je koníčkem, který nás drží po celý život. A i když zlí jazykové tvrdili, že křížovkám odzvonilo, opak je pravdou. Křížovky jsou stálou součástí novin a časopisů, vydávají se v sešitovém, ale i obsáhlém knižním vydání a my si je s potutelnou radostí schováváme na víkendovou chvilku relaxu. Ve spolupráci s vydavatelstvím Karel Kulatý jsme připravili soutěž o 5 dárkových balíčků, které pod vánočním stromečkem potěší nejednoho zapáleného luštitele.

Malé rodinné vydavatelství Karel Kulatý začalo křížovky vydávat hned po revoluci v roce 1989. Od té doby si zakládá na tradičním přístupu. Na přípravě křížovek spolupracuje s ověřenými autory.

Převážně se zaměřuje na švédský typ křížovek, které doplňují osmisměrky nebo sudoku. Zbystřete a zkuste štěstí v soutěži. Když vyhrajete, obdržíte dárek na Vánoce, který potěší každého. 

bydlinek Soutěž o 5 dárkových balíčků od vydavatelství Karel Kulatý
Dárkový balíček obsahuje: 5 ks křížovek, stolní kalendář s recepty na rok 2024 a reklamní otvírák. Odpovězte na níže připojenou otázku a pokud budete mít štěstí při losování, balíček je váš. Soutěž trvala do 22.11.2023.
Výhercům gratulujeme: I. Krčková, Š.Niklová, J.Čajánek, F. Polák, J.Korpášová

23.10.2023 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444