Soutěž o 5 bezdrátových myší Trust Orbo

Hledáte tip na vánoční dárek pro přítele, bratra nebo jiného zapáleného "ajťáka"? Bezdrátová ergonomická myš Trust Orbo potěší každého, kdo tráví hodně času u počítače. A právě teď můžete zkusit štěstí a jednu z pěti myší vyhrát v soutěži.

Pro ještě větší pohodlí

Tvar bezdrátové myši Trust Orbo je přizpůsobený tak, aby při aktivním užívání ulevil zápěstí a pomohl předejít případným problémům. Nechybí ani pogumování pro jistější úchop. 

Myš Trust Orbo s ergonomickým vertikálním designem disponuje 6 tlačítky, její bezdrátový dosah je 10 metrů a je určena pro praváky.

Poháněna jednou baterií AAA vydrží až 3 měsíce standardního užívání. K dispozici jsou 3 stupně citlivosti 800/1200/1600 dpi.  


bydlinek
Soutěž o 5 bezdrátových myší Trust Orbo
Pokud byste chtěli o myš soutěžit, odpovězte na následující otázku. Pro nápovědu můžete zamířit na: www.mujtrust.cz. Soutěž trvala do 17.12.2018. Výherci: Blanka Poláková, Iva Eliášová, Andrea Lacková, Milan Sabík, Tereza Tomková
04.12.2018 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444