Soutěž o 3 poukazy SCANquilt v hodnotě 1 000 Kč

Rádi byste si převlékli postel do nových barev? Chybí vám hřejivý pléd, do kterého se zachumláte při sledování oblíbeného seriálu? Zkuste štěstí v soutěži, kterou pořádáme ve spolupráci se SCANquilt, předním prodejcem a výrobcem bytového textilu, a nakupte si nové povlečení nebo třeba hřejivou přikrývku.

SCANquilt si pro vás připravil speciální podzimní kolekci povlečení, plédů, dek, dekoračních polštářků a dalšího bytového textilu v teplých podzimních barvách a dekorech, které váš interiér zútulní.

Kolekce zahrnuje povlečení z různých materiálů a je jen na vás, pro který se rozhodnete. Pro chladnější dny se doporučuje volit flanelové povlečení, které zahřeje. Flanel je velmi měkký a hebký na dotek díky povrchové úpravě česáním.

Obývací pokoj vybavte hřejivými plédy a dekami. které můžete vybírat na barevné škále od hnědé, vínové, červené, oranžové až po žlutou. V podzimních tónech vyladíte také kuchyň nebo koupelnu. 

bydlinekSoutěž o 3 vouchery na nákup zboží v e-shopu SCANquilt
Zkuste štěstí v soutěži - odpovězte na níže přiloženou otázku a 3 z vás, které vylosujeme, získají poukaz v hodnotě 1 000 Kč na nákup libovolného zboží v e-shopu SCANquilt. Soutěž trvala do 19.10.2022. Nápovědu najdete na adrese: https://www.scanquilt.cz/.
Výherci: Magda Malinová, Pavla Hořejší, Lenka Kovalová

19.09.2022 | redakce Bydlení.cz
  • SCANquilt

    Česká značka SCANquilt s více než 50 prodejnami si zakládá na vysoké kvalitě zboží, dlouhodobě nabízí jeden z nejširších programů lůžkovin a přináší nové designové trendy v bydlení.  


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444