Soutěž o 2 bezdrátové nabíječky TRUST Qylo

Nezdržujte se hledáním příslušného kabelu k vaší nabíječce. Jednoduše mobil položte na nabíječku TRUST Qylo. Bezdrátové nabíjení vás překvapí rychlostí nabíjení za pomoci inovativní technologie Qi.

Pouhým položením telefonu na plochu nabíječky TRUST Qylo se automaticky spustí nabíjení. Elegantní bezdrátová nabíječka pro telefony podporující technologii dobíjení Qi má protiskluzový povrch, automaticky detekuje možnou rychlost nabíjení podle telefonu, který na ni položíte a dokáže nabíjet rychlostí až 10 W.

Elegantní design zaujme na první pohled a snadno se stane pěkným doplňkem každého interiéru. LED indikátor s nočním režimem, zajistí vypnutí nabíjecího zařízení po úplném nabití zařízení.

bydlinekZapojte se do soutěže o dvě bezdrátové nabíječky TRUST Qylo
Stačí odpovědět na níže přiloženou otázku a mít štěstí při losování. Správnou odpověď můžete vyhledat také u nás na portálu www.bydleni.cz/.

Soutěž trvala do 4.2.2022. Výherci: Petra Chmelíčková, J. Vaněčková

05.01.2022 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444