Soutěž: Změna je radost

Vyhlašujeme novou soutěž "Změna je radost" a vyzýváme všechny tvořivé a šikovné čtenáře, aby nám zaslali fotografii toho, co se jim povedlo vytvořit, vylepšit nebo zrenovovat. A že se vám něco nepovedlo? Nevadí, připojte trefný komentář a zapojte se do soutěže také.

Jste zruční? Baví vás kutění? Posílejte nám fotografie všech vašich výtvorů, na které jste pyšní. Vyrobili jste stůl, stloukli lavici nebo dokonce postavili dům? Vykachličkovali jste si vlastními silami koupelnu, vymalovali nebo vytapetovali jste pokoj, zrenovovali kuchyňskou linku nebo přivedli k životu rozbitý nábytek?

Baví vás ruční práce? Šijete nebo vyšíváte? Jste umělecká duše a malujete obrazy? Zajímáte se o DIY nápady a sami rádi vymýšlíte nové? I vy se můžete do soutěže zapojit.  

Ukažte nám, jak jste si vylepšili bydlení, co umíte, co se vám povedlo. Pošlete nám fotografii a zúčastněte se fotografické soutěže Změna je radost.

bydlinek Soutěž: Změna je radost  

Pošlete nám fotografii s trefným popiskem prostřednictvím níže připojeného formuláře. 
Pro fotografie můžete hlasovat zde. Soutěž trvá od 11. března do 11. dubna 2016 do 12:00. 

Soutěž byla ukončena. Prohlédněte si vítězné fotografie.

Princip vyhlášení vítězů

  • Deset fotografií s největším počtem hlasů postupují do finále.
  • Ve finále redakce BYDLENI.CZ vybere 3 fotografie a ty odmění první, druhou a třetí cenou. 
  • Dále, nezávisle na počtu získaných hlasů, bude další vybraná fotografie odměněna redakční cenou.

Ceny a partneři 

1. místo: elektrický vertikutátor VA 346 E od renomovaného německého výrobce WOLF-Garten z nabídky Mountfieldu

První cenou je vertikutátor, který naleznete v nabídce Mountfieldu. Jeho přednostmi jsou výkonný motor 1600 W, široký záběr, v balení je i sběrný koš a válec s pružinami. 

 

2. místo: Švédská kovaná sekerka HULTAFORS Trekking Classic

Autor fotografie, která se umístí na druhém místě, získá ručně kovanou sekeru ze švédské kovárny Hults Bruk, kde se klasickým způsobem vyrábějí sekery již více než 300 let. Sekerka je vyráběna postupným kutím a následně parciálně kalena. Díky preciznímu ostření, zakončenému dohlazením ostří na koženém pásu, je sekera z výroby tak ostrá, že s ní lze ukrojit maso. Hlava ze švédské oceli je doplněna topůrkem z hickory, což je severoamerická dřevina, která vyniká svojí pružností a houževnatostí. Díky tomu se v minulosti využívala mimo jiné i na výrobu lyží. Sekerka se dodává včetně pouzdra z bytelné hověziny. Cenu do soutěže věnoval e-shop: www.profi-odevy.cz.

 

3. místo: 3dílný set povlečení s motivem Eifellovy věže

Výherce třetího místa získá kvalitní ložní povlečení ze syntetické saténové bavlny (100% mikrovlákno) v rozměru 140x200 cm s 2 kusy povlaků 70x80 cm z e-shopu My Best Home.

Redakční cena: Nebeské Bobule

Malé dekorativní Svítící Bobule vytváří náladové osvětlení, které doladí váš interiér a rázem mu dodá příjemnou a intimní atmosféru. Redakce BYDLENI.CZ ze všech fotografií vybere jednu a tu, nezávisle na počtu obdržených hlasů, odmění těmito Nebeskými Bobulemi.

bydlinek Soutěž: Změna je radost  

Pošlete nám fotografii s trefným popiskem prostřednictvím níže připojeného formuláře. 
Pro fotografie můžete hlasovat zde. Soutěž trvá od 11. března do 11. dubna 2016 do 12:00. 

Pokud máte problém s odesláním fotografií nebo máte dotazy, pište na adresu blog@bydleni.cz. 

Soutěž byla ukončena. Prohlédněte si vítěze.



Partneři soutěže


11.03.2016 | redakce Bydlení.cz
  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444