Soutěž: Převezměte kontrolu nad svou klimatizací

Potřebujete v létě zchladit jen jednu místnost mezi 14. a 16. hodinou? Chcete mít navečer příjemnou teplotu v ložnici? Nebo naopak v zimě vyhřát domov, než se děti vrátí ze školy a vy z práce? S pomocí inteligentního ovladače Netatmo to bude hračka, a navíc vám pomůže snížit účty za energie.

Inteligentní ovladač umožňuje velice jednoduše během několika minut nastavit plán chlazení či topení ve vaší domácnosti, umí také naprogramovat klimatizaci podle vašich zvyklostí a běžné domácí rutiny, čímž snižuje náklady na energie. Pro podrobnější správu spotřeby energie má totiž Netatmo ovládání zabudovanou speciální funkci geolokalizace, která zajišťuje přesné monitorování. Ta vypíná všechna zařízení, jakmile odejdete z domu, a zase je zapíná při vašem návratu.

Pro větší pohodlí lze Netatmo ovladač nastavovat také pomocí hlasu díky kompatibilitě s různými asistenty a systémy, jako jsou Google Home, Alexa nebo Apple Home. 

bydlinek Soutěž o inteligentní ovladač Netatmo
Odpovězte na otázku v níže připojeném formuláři a pokud budete mít štěstí při losování, získáte ovladač na klimatizaci Netatmo. Nápovědu najdete na https://www.netatmo.com/cs-cz/. Soutěž trvala do 20. srpna 2023. Výherce: P. Arnoštová


28.07.2023 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444