Soutěž: Můj pracovní prostor

Foto: Avenue Lifestyle

Foto: Avenue Lifestyle

Léto je u konce a my se z prázdnin a dovolených vrátili do školních lavic a zaměstnání. Studujete vysokou školu? Kde se nejraději učíte? Jak vypadá psací stůl v dětském pokoji vašich dětí? Co máte na stole v kanceláři? Využíváte home office? Jak jste si zařídili pracovní prostor?

Pošlete nám fotografii dětského pokoje, studovny, vašeho stolu v kanceláři, místa, kde se vám dobře učí, píšou úkoly a pracuje... Těšit se můžete na zajímavé ceny.

bydlinek Soutěž: Můj pracovní prostor
Fotografie na dané téma posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Soutěž byla dne 24. 10. 2016 ukončena.

Vítězné fotografie si můžete prohlédnout na této stránce

 

 

Jak se soutěže zúčastnit

Pošlete nám fotografii pomocí níže připojeného formuláře. Pro fotografie hlasujte na stránce: Můj pracovní prostor.

Fotit můžete jakýkoliv prostor, kde pracujete, studujete, učíte se, něco vyrábíte a soustředíte se na určitou činnost.

Těšíme se na fotky vašich
  • pracovních stolů, dětských psacích stolů, dílenských ponků,
  • dětských pokojů,
  • kanceláří, pracovních koutů,
  • dílen, garáží a zahrádek
  • a dalších momentů, které zachycují místo, kde zrovna pracujete (auto, lavička v parku, kavárna, hospoda...)

15 fotografií s nejvyšším počtem hlasů postupuje do finále, ve kterém redakce vybere tři vítěze. Navíc jedna fotografie bude odměněna redakční cenou, a to nezávisle na počtu obdržených hlasů.

Abychom zajistili spravedlivé hodnocení, budeme důsledně prověřovat pravost hlasů, respektujte proto pravidla férové soutěže.

1. místo: Dětská patrová postel Kido od společnosti Nábytek Aldo

Společnost Nábytek Aldo vítězi soutěže Můj pracovní prostor věnuje dětskou patrovou postel Kido z limitované edice. Tuto dětskou patrovou postel Kido vytvořil francouzský výrobce na zakázku jen pro Nábytek Aldo. Součástí postele jsou také rošty pro velikost matrace 90 x 200 cm. Odstín bílý se světlým dubem je vhodnou alternativou jak pro holky, tak kluky, nabízí se tak rovněž řešení dětského pokoje pro sourozence. Francouzský výrobce klade především důraz na kvalitu a bezpečnost dětí. Materiálem je laminát od 15 do 22 mm. Dodání v dílech s nutností montáže dle přiloženého návodu.

2. místo: Luxusní set povlečení od společnosti Stella Ateliers

Po práci je potřeba nabrat síly. Proto partner soutěže vítězi, který se umístí na druhém místě, věnuje povlečení značky Stella Ateliers. Tato značka pro výrobu ložního prádla používá bavlněnou surovinu té nejvyšší kvality. Dlouhovlákenná, ručně sbíraná hornoegyptská bavlna v úpravách satén, jersey či damašek zajistí to nejvyšší pohodlí. Výherce se může těšit na odpočinek v elegantním povlečení z mako-saténu, který patří k těm nejjemnějším materiálům.

3. místo: Stolní stmívatelná LED lampa od společnosti eSvětlo.cz

Další výherce se může těšit na elegantní stolní lampičku, která se stane designovým doplňkem pracovního prostoru. LED lampička je provedena v jednoduchém tvaru a díky otočné základně, výklopnému a ohybnému ramenu slibuje dokonalou funkčnost. Luxusní vzhled je podpořen absencí jakýchkoliv tlačítek. Oceníte možnost stmívání, kdy pouhým dotykem regulujete množství jasu. Zajímavostí je volba mezi čtyřmi druhy barev světla. Sami zjistěte, jestli vám bude více vyhovovat bílé, bílé teplé, neutrální nebo studené světlo. 

 

REDAKČNÍ CENA:

Pozitivní energii potřebujeme k životu neustále a při práci zejména. Spolehlivě nám ji dodá živá květina a dobře vybrané barvy, které společně udělají z pracovny inspirativní prostředí. Obchod LA LAGARTIJA dováží z Mexika ručně vyráběná a ručně malovaná umyvadla, obklady a keramiku. Jednoho soutěžícího bez ohledu na počet hlasů oceníme redakční cenou - originálním obalem na květináč.

Na stránkách http://lagartija.cz naleznete nabídku dalších rozmanitých produktů, které pro vás vyrobili lidé z daleké země, a dotek jejich rukou dodal každému kousku energii nejcennější – energii ruční práce.

bydlinek Soutěž: Můj pracovní prostor
Fotografie na dané téma posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Soutěž trvá od 22. září do 24. října 2016 do 12:00. Soutěž byla dne 24. 10. 2016 ukončena.

Vítězné fotografie si můžete prohlédnout na této stránce

 

 

Partneři soutěže


La Lagartija 

22.09.2016 | redakce Bydlení.cz
  • Povlečení Stella Ateliers s.r.o.

    Každý z nás stráví téměř třetinu života v posteli. Dopřejte si k zaslouženému odpočinku luxusní povlečení, které je vyrobeno z bavlněné suroviny té nejvyšší kvality dostupné na trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444