Soutěž: Můj balkon

Foto: IKEA

Foto: IKEA

Prostorná terasa, nebo miniaturní balkonek? Na každém prostoru se dá vykouzlit příjemné místo, kde si můžeme vychutnat odpolední kávu nebo přečíst pár kapitol oblíbené knihy. Zajímá nás, jak vypadá váš balkon? Pěstujete bylinky? Pelargonie jsou vaší chloubou? Koupili jste si nové posezení a rozhodli jste se balkon proměnit v oázu klidu? Pošlete nám fotku vašeho balkonu a zúčastněte se soutěže.

Soutěž byla 17.7.2017 ukončena. Prohlédněte si vítěze.

bydlinekFotografie na téma: Můj balkon posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie budou po schválení zveřejněny na samostatné stránce Můj balkon, kde je možné pro fotky hlasovat.

Soutěž trvala od 16. června 2017 do 17. července 2017 do 12:00. Soutěž byla ukončena. Prohlédněte si vítěze.

Princip vyhlášení vítězů: Do finále postupuje 15 fotografií s nejvíce hlasy, z nichž redakce vybere jednoho vítěze, který obdrží hlavní cenu. Dále, bez ohledu na počet získaných hlasů, redakce odmění další čtyři soutěžící redakčními cenami.

 

 

Hlavní cena: 3x Samozavlažovací truhlík MARETA od společnosti PLASTIA

Co by to byl balkon bez květin, bylinek nebo třeba rajčat? Všichni, kteří se pustili do pěstování na balkoně, budou nadšeni z těchto speciálních truhlíků. Jejich samozavlažovací systém usnadní práci s pravidelnou zálivkou a o své rostlinky se nemusíte bát ani přes víkend, kdy odjíždíte pryč. Rostliny si z truhlíku Mareta berou tolik závlahy, kolik právě potřebují. Pokud vyhrajete, můžete se těšit na 3 truhlíky.

REDAKČNÍ CENY: 

Kultovní nůžky Fiskars s oranžovou rukojetí

Oslavte s FISKARS 50. výročí této ikony designu, pokud vaši fotografii redakce BYDLENI.CZ vybere jako vítěznou, můžete se těšit na tyto ikonické nůžky.

Kultovní výrobek Fiskars, nůžky s oranžovou rukojetí, se zrodil v roce 1967. Oranžové nůžky způsobily převrat v každodenní praxi stříhání, neboť byly vůbec prvními nůžkami na světě s plastovou rukojetí. Od té doby se jich prodala více než miliarda. Můžete je nalézt kdekoli - od kuchyňského šuplíku v domě babičky po Muzeum moderního umění v New Yorku. Společnost Fiskars je předním světovým dodavatelem značkových spotřebitelských výrobků pro domácnost, zahradu a pobyt v přírodě. Výrobky Fiskars jsou po celém světě proslulé svou funkčností a převratným designem.

Zajímáte se o zdravý životní styl? Chcete přes léto něco udělat se svou postavou i zdravím? Tři vybraní získají knihy z hubnoucího balíčku nakladatelství Smart Press.

Hubneme s rozumem tvořivě

Variabilní jídelníček pro hubnutí a udržení váhy
Iva Málková, Jaroslava Štochlová
Pokračování edice Hubneme s rozumem a bestselleru Hubneme s rozumem v praxi opět přináší recepty na nízkoenergetická jídla s propočtenou energetickou hodnotu a optimálním poměrem živin. Tentokrát v netradiční, „interaktivní“ podobě. 
 

Já zhubnu - zdravě a natrvalo 

Můj průvodce na 12 týdnů
Iva Málková, Hana Málková, Martin Pávek a STOB
Svůj 12týdenní program hubnutí bez hladovění, omezování a zákazů naleznete v zásadní české knize o hubnutí: Já zhubnu – zdravě a natrvalo. Zkušený autorský tým v čele s Ivou Málkovou, přední českou odbornicí na obezitologii, vám srozumitelnou formou vysvětlí, jak změnit postupně a natrvalo nevhodné stravovací návyky, chování, myšlení a emoce a dopracovat se ke zdravějšímu životnímu stylu, jídelníčku, pravidelnému pohybu, sebelásce a pevné vůli, aniž byste se ochuzovali o požitek z jídla a radosti ze života.

Nordic Running

Běh s holemi jako zdravější a efektivnější způsob běhání
Milan Kůtek
První kniha na světě o celoročním běhání s holemi, novém fenoménu, za nějž autor knihy, Milan Kůtek, získal evropské ocenění. Nordic running, jak metodu autor sám pojmenoval, šetří především kolena a záda a je zdravější a bezpečnější než normální běh.


Všechny knihy do soutěže věnovalo nakladatelství SMART PRESS.

Prohlédněte si vítěze.



Partneři soutěže:

19.06.2017 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444