Soutěž Moje léto 2023 startuje

Vyhrajte robotický vysavač a další lákavé ceny. Stačí se zúčastnit dalšího ročníku velké letní soutěže. Pošlete nám fotografii s letní atmosférou a hlasujte pro ty nejpovedenější

Vyfoťte se u moře, v bazénu, na kole, na výletě s dětmi, při stanování nebo třeba na návštěvě zříceniny. Léto skýtá nespočet zážitků a my se těšíme, čím nás překvapíte.

bydlinekSoutěž: MOJE LÉTO 2023 - pravidla hry
Vaši fotografii s letní tematikou posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie budou zveřejněny na samostatné stránce MOJE LÉTO 2023, kde je možné pro ně hlasovat.

Pro soutěžní fotografie jste mohli hlasovat do 21.9.2023 ZDE.

Princip vyhlášení vítězů: 
- 1 výherce hlavní ceny vybírá redakce z 30 fotografií, které získají nejvíce hlasů.
- Bez ohledu na počet získaných hlasů dále redakce odmění dalších 14 soutěžících redakčními cenami.

Doporučení: Upozorňujeme, že při vyhodnocování bude redakce brát ohled na estetickou kvalitu fotografie, nápad i originalitu.

Hlavní cena: Robotický vysavač CleanMate

Nechte úklid podlah na odborníkovi. Robotický vysavač CleanMate díky výkonnému sání a přídavnému mopu podlahy nejen automaticky vysaje, navíc je dle vašich potřeb také vytře.

CleanMate je určen na úklid hladkých podlah i koberců. Veškeré nasbírané nečistoty nepustí ven z vysavače kvalitní HEPA filtr. Před úklidem se rozhodnete, zda budete podlahy pouze vysávat nebo vysávat a vytírat najednou. Díky své nízké výšce CleanMate zajede pod většinu nábytku jako například postele, skříně a kuchyňskou linku a uklidí nashromážděný prach a nečistoty. Výhodou je plánovač úklidu, díky kterému můžete zvolit čas, kdy chcete, aby CleanMate uklízel. CleanMate je česká značka a je zcela přizpůsoben českým zákazníkům. Hlasový průvodce oznamuje okamžitý stav robota, jeho nastavení, další informace i ovládací aplikace je v českém jazyce.

Více na www.cleanmate.cz

 

 

Redakční cena: 3x balíček pro moderní ženu od značky Herbadent

HERBADENT přináší vašim zubům a ústům sílu přírody už po několik generací. Kouzlo léčivých bylinek totiž nepřestává působit ani dnes. Proslulý extrakt HERBADENT ze 7 bylin za téměř 60 let pomohl nespočtu lidí s problémy při krvácení dásní nebo aftech a tradiční česká značka HERBADENT ho i dnes přidává do svých nejmodernějších přípravků péče o zuby a dásně.

Poctivou a zároveň šetrnou přírodní péči o své zuby a ústa můžete svěřit zubním pastám HERBADENT a bylinné ústní vodě a perfektní techniku čištění, která je pro zdravou sklovinu nepostradatelná, si snadněji osvojíte díky Správnému zubnímu kartáčku.

Zasoutěžte si o balíček plný bylinných přípravků HERBADENT a HERBASPA a dopřejte svému tělu tu nejlepší prevenci přírodou.

Více na www.herbadent.cz
 

Redakční cena: 3x balíček BBQ koření od GrilyKrby.cz

Grilování se neobejde bez dobrého koření. Další výherce jarní soutěže se může těšit na balíček prémiového BBQ koření od GrilyKrby.cz.
 
Více než 300 druhů různých BBQ koření a kvalitních marinád pro všechny druhy masa můžete najít na specializovaném webu GrilyKrby.cz



Redakční cena: 4x sada lahví SodaStream JET 7UP & Pepsi Max

S opakovaně použitelnou lahví s motivy ikonických příchutí Pepsi Max a 7 UP se vyhnete nekonečným nákupům balených vod a tím i hromadění jednorázového plastu, který zatěžuje životní prostředí. Ušetří vám navíc námahu s jejich nošením a výdaje domácnosti. Lahve jsou vyrobeny ze zdravotně nezávadného plastu bez škodlivých BPA látek. 
 
Doporučená cena sady lahví SodaStream je 329 Kč. 


Redakční cena: Napěňovač mléka od SENCOR

Vychutnejte si kávu s bohatou a krémovou pěnou, kterou připravíte během několika sekund. Díky napěňovači mléka od značky SENCOR zvládnete finální úpravu vašeho latté, cappuccina, macchiata, horké čokolády nebo matcha latté jako profesionální barista. 

Redakční cena: Lis na citrusy od SENCOR

Další výherce se může dopřávat vydatnou a zdravou snídani každé ráno. S lisem na citrusy od značky SENCOR připraví čerstvý pomerančový džus nebo citronovou šťávu do čaje doslova během pár vteřin. 

Redakční cena: 2x Česká beletrie pro ženy: Protože láska. Zuzana Miškufová

Další dva výherci se mohou těšit na čtivý román pro ženy od nakladatelství Smart Press.

Čtyři ženy, čtyři sestry. Každá z nich je jiná, ale všechny touží po lásce a šťastné rodině. Emotivní román o rodinných vztazích, minulosti, která může ovlivnit i naši budoucnost, a také o proměně, kterou všechny v určitém životním momentu procházíme.
 
Kateřině a Markétě náhle zemřela matka a smutek nad její ztrátou prožívají každá po svém. Katka truchlí, Markéta se uzavírá do sebe. Téměř současně se ovšem dozvídají, že mají ještě dvě nevlastní sestry – Hanku a Petru. Všechny čtyři ženy vedou své vlastní životy, vychovávají děti, řeší partnery, svatby i rozchody, a ani jedna z nich si není jistá, co si navzájem mohou dát. Když byly malé, jejich společný otec svou pozornost mezi paralelní rodiny dělil, takže nakonec chyběl úplně všem. Jsou ochotny se teď dělit i o své sestry? Po prvním nesmělém setkání ale poznávají, že se potřebují, že si rozumí a že jsou si hodně podobné. Jako sestry.  

Knihu do soutěže věnovalo nakladatelství Smart Press.

bydlinekSoutěž: MOJE LÉTO 2023 - pravidla hry
Vaši fotografii s letní tematikou posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie budou zveřejněny na samostatné stránce MOJE LÉTO 2023, kde je možné pro ně hlasovat.

Pro soutěžní fotografie jste mohli hlasovat do 21.9.2023 ZDE.

Princip vyhlášení vítězů: 
- 1 výherce hlavní ceny vybírá redakce z 30 fotografií, které získají nejvíce hlasů.
- Bez ohledu na počet získaných hlasů dále redakce odmění dalších 14 soutěžících redakčními cenami.

Doporučení: Upozorňujeme, že při vyhodnocování bude redakce brát ohled na estetickou kvalitu fotografie, nápad i originalitu.



Partneři soutěže MOJE LÉTO 2023:



07.07.2023 | redakce
  • Smart Press

    Nakladatelství Smart Press se věnuje především vydávání kuchařských knih, které mají nápad a šmrnc. Publikace nabízejí neotřelá témata v moderní grafické úpravě s mnoha profesionálními fotografiemi. Z další vydavatelské činnosti je to například osvětová literatura nebo knihy o zahradničení a zdravém životním stylu, převážně od českých autorů.

  • GrilyKrby.cz

    Kamenná prodejna s více jak 80 vystavenými grily a 25 udírnami. Najdete u nás značky Weber,  Campingaz, Napoleon, Pit Boss, Borniak,  Bradley Smoker, Outdoorchef  a spoustu dalších.

  • SodaStream

    Společnost SodaStream je specialistou na perlivou vodu nachystanou v pohodlí domova bez tahání lahví a jedničkou mezi perlivými vodami v počtu vypitých litrů. Díky ucelené nabídce výrobníků domácí perlivé vody SodaStream a souvisejícího příslušenství si nachystáte vlastní perlivou vodu v pohodlí domova, kdykoliv dostanete chuť se napít.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444