Soutěž: Moje kuchyně - moje království

Foto: Pixabay.com

Foto: Pixabay.com

Kuchyně je srdce domova. I když máme prostorný obývák, stejně ty nejdůležitější věci probíráme v kuchyni, setkáváme se nad dobrým jídlem, povídáme si s dětmi nebo si jen užíváme chvilky sami se sebou při vaření. Jak vypadá vaše kuchyně? Představte nám ji. Malá, velká, nová, stará, zrekonstruovaná, chytře uspořádaná… A že bydlíte na koleji nebo v pronájmu? Nevadí. Vyfoťte kuchyni originálním způsobem a my vás za to oceníme.

Kdo u vás vaří? Jenom vy, nebo k plotně pustíte také někoho jiného? Představte nám vaši kuchyni - vaše království.
 

bydlinekSoutěž: Moje kuchyně - moje království
Fotografie na téma "moje kuchyně" posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Soutěž trvá od 6. února 2017 do 3. dubna 2017 do 12:00.  Soutěž byla ukončena. Probíhá ověřování hlasů.


Princip vyhlášení vítězů: Do finále postupuje 15 fotografií s nejvíce hlasy, z nichž redakce vybere 1 vítěze, který obdrží hlavní cenu. Dále, bez ohledu na počet získaných hlasů, redakce odmění dalších 5 soutěžících redakčními cenami.

Hlavní cena: Kuchyňský vysavač do soklu Sweepovac od společnosti Häfele

Pokud toužíte po “centrálním” vysavači a nemáte připravené rozvody, máme pro vás řešení v podobě nezávislého vysavače Sweepovac. Hlavní rozdíl proti standardním vysavačům je, že nečistoty nesbírá do centrálního úložiště, ale do sběrného sáčku umístěného přímo ve vysavači. Výhodou tohoto řešení je možnost instalace kdykoliv i dodatečně. Jediné, co pro instalaci potřebujete, je napájení 230 V (klasická zásuvka) a výšku soklu min. 120 mm. Na hloubku vysavač zabere 470 mm. Oceníte ho nejenom v kuchyni při běžném úklidu, ale i v předsíni, komoře nebo na chodbě při zametání chlupů po vašich zvířecích miláčcích.
 
 
 

Redakční ceny:


Sada podhledových reproduktorů a nástěnného přehrávače od společnosti DEXON

Rádi si při vaření pustíte oblíbenou hudbu? Nebo posloucháte zajímavé rozhovory v radiu? Ozvučte si kuchyni stylově. Nástěnný přehrávač obsahuje stereo zesilovač ve třídě D o výkonu 17 W, FM tuner, Bluetooth konektivitu pro snadné přehrávání ze smartphonu nebo tabletu a dále Mp3 přehrávač, jež přehrává soubory z USB slotu nebo SD karty. Uživatel tak získává nevídaný komfort přehrávače a zesilovače v jednom. To vše ještě umocňuje IR dálkové ovládání. Rozměry přehrávače jsou kompaktní a design nijak interiér neruší. Proto se instalace doporučuje poblíž vypínačů osvětlení – na snadně dostupném místě. Je tak konec se složitým napojováním na hifi věže a receivery. Stačí připojit k napájení 230 V a „odejít“ kabeláží na reproduktory. 
 

Italský strojek na těstoviny LA ROSSA - Imperia

Propadli jste chuti čerstvých domácích těstovin? Milujete špagety na všechny způsoby? Zažijte pravou Itálii doma. Díky strojku na těstoviny si můžete zkusit vyrobit vlastní špagety, tagliatelle nebo třeba fettuccine!

Za fotku vaší kuchyně vám pošleme strojek na těstoviny s možností šesti voleb tloušťky těsta. Italský strojek na těstoviny LA ROSSA - Imperia do soutěže vložil výhradní dovozce panvicky.cz.
 

Luxusní damaškový ubrus

Kvalita z českých rukou - tak by se dal popsat luxusní ubrus z damašku CARLO, který do soutěže věnovala textilní společnost VEBA.

Ubrus smetanové barvy se zlatou reliéfní aplikací se výborně hodí nejen na slavnostní příležitosti, ale i pro běžné každodenní stolování. Vybraný soutěžící získá ubrus CARLO v rozměru 80 x 80 cm a navíc jako praktický dárek 2 kusy utěrek Rumba. 

Na e-shopu www.vebaht.cz najdete bohatý výběr vysoce kvalitního ložního povlečení, výrobku z froté či ubrusů.

 

Sada skleněných mís Melody

Skleněné mísy do soutěže vložila společnost BDK-GLASS, spol. s r.o., která patří mezi přední české výrobce užitkového a dekorativního skla vyráběného technologií FUSING – ztavování skla.

Tato technologie využívá principu ztavování jednotlivých kusů a vrstev plochých skel dohromady. Vznikají výrobky takových tvarů, barev a struktur, jaké jiné technologie neumožňují. Společnost BDK-Glass také využívá dalších dekoračních technologií, jako je pískování, malování nebo dekorování barevnou drtí (skleněná frita). Ve výrobním programu firmy jsou zejména skleněné talíře, mísy, podnosy a svícny, které lze použít nejen jako dekoraci, ale také pro gastronomické účely. Dále firma vyrábí upomínkové, dárkové a reklamní předměty, a skleněné závěsky s vánočními, mořskými a jarními motivy. 

 

Dárková sada svíček ze včelího vosku a přírodní kosmetiky

Dalšího soutěžícího odměníme redakční cenou - dárkovou sadou včelích svíček a přírodní kosmetiky.

Včelí farma AnnKas se zabývá výrobou včelích a bylinných produktů. V portfoliu má více než 200 druhů svíček ze včelího vosku v několika barevných provedeních, ozdoby ze včelího vosku, dárkové a kreativní sady, bylinné koupelové soli, bylinné pytlíčky, med, medovinu, medové bonbony, atd.

Farma je držitelem ocenění Regionální produkt Českého středohoří.

Výrobky můžete zhlédnout i na facebooku nebo na e-shopu: www.vceli-svicky.eu

bydlinekSoutěž: Moje kuchyně - moje království
Fotografie na téma "moje kuchyně" posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Soutěž trvá od 6. února 2017 do 3. dubna 2017 do 12:00. Soutěž byla ukončena. Probíhá ověřování hlasů.



Partneři soutěže:


15.02.2017 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444