Soutěž Moje jaro 2017

První rozkvetlé stromy, vycházky do přírody, první vyjížďky na kolech, rodinný piknik v trávě, práce na zahrádce, velikonoční výzdoba - to vše se může stát vaším tématem pro novou soutěž Moje jaro.

Pošlete nám jakoukoliv fotografii s jarní tematikou a zúčastněte se soutěže MOJE JARO 2017.

bydlinekFotografie na jarní téma posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie jsou zveřejněny na samostatné stránce Moje jaro 2017.

Soutěž trvala od 11. dubna 2017 do 16. května 2017 do 12:00. Soutěž byla ukončena. Prohlédněte si VÝHERCE.

Princip vyhlášení vítězů: Do finále postupuje 15 fotografií s nejvíce hlasy, z nichž redakce vybere 2 vítěze, kteří obdrží hlavní ceny. Dále, bez ohledu na počet získaných hlasů, redakce odmění dalších 5 soutěžících redakčními cenami.

Hlavní cena: Osvětlení Philips Hue

Vytvořte si doma příjemné prostředí se žárovkami Philips Hue. Se 16 milióny barev, nastavením intenzity světla, ovládáním prostřednictvím chytrého telefonu a s možností propojení s hudbou si pomocí osvětlení Philips Hue vytvoříte tu správnou atmosféru. 

Hlavní cena: Vysokotlaký čistič Bosch

Chystáte se na jarní úklid? Vysokotlaký čistič značky Bosch je skvělým pomocníkem pro každodenní použití na zahradě, v garáži nebo dílně. S bohatým příslušenstvím bude uklízení konečně radostí. Hlavní ceny do soutěže vložila Alza.cz.



O hlavní ceny se utká 15 fotografií, které získají nejvíce hlasů od čtenářů.

Redakční ceny

Všechny fotografie mají nárok na výhru! Redakce ze všech fotografií vybere 5 fotografií, jejichž autory odmění těmito cenami:

Akumulátorový vrtací šroubovák Power Plus

Patříte mezi domácí kutily, kteří si rádi práci kolem domu a v garáži udělají raději sami a po svém? V tom případě pro vás bude akumulátorový vrtací šroubovák Power Plus tím pravým nástrojem. Cenu do soutěže vložila Alza.cz.

Sada vonných svíček

Další vítěz získá designovou sadu vonných svíček z kolekce Country lavender. Ve vůni poznáte levanduli z jižních svahů francouzské Provence a jemný nádech eukalyptu. Obě tyto esence vytváří příjemnou atmosféru, vhodnou k odpočinku a relaxaci.

Vonnou sadu do soutěže věnovala česká společnost JCandles, která všechny své svíčky ručně vyrábí.

 

Dekorativní polštářky s jarními motivy

Během jara je dobré si trochu osvěžit interiér. Barvou tohoto roku je zelená v kombinaci s jakoukoliv přírodní barvou. Vhodnou volbou jsou nové polštářky, případně závěsy s jarními motivy nebo barvou, která projasní interiér a dodá tolik potřebnou energii. Na polštářky se může těšit další výherce, kterého vybere redakce.

Cenu do soutěže věnoval Ateliér Orsei, interiérové studio, které působí na českém trhu již více jak 23 let. Má široký záběr služeb od koberců, přes čalouněný nábytek po okenní dekorace a tapety. Velký výběr kvalitních materiálů, vlastní šicí dílna a tým odborných pracovníků podtrhuje léta zkušeností. Zkušenosti mají jak v soukromých realizacích, tak v komerčních prostorách. 

Nerezové zábrany truhlíků

Chcete-li, aby vaše okno mělo šmrnc, vyzdobte jej osázenými truhlíky. Díky nerezovým zábranám od výrobce Dastech s.r.o., budou všechny květinové truhlíky na okenních parapetech ochráněné před větrem nebo průvanem a zabezpečí je proti nechtěnému pádu. Zábrany jsou vyráběny z prvotřídního materiálu, kterým je kvalitní nerezová ocel. Dodávány jsou v různých rozměrech pro všechny typy oken. Je možné si zvolit různé varianty možnosti uchycení. Jsou jimi montáž zábrany na fasádu, do špalety, do okapničky parapetu a nejžádanější je montáž zábrany truhlíku bez vrtání, rozepřením do špalet okna. Pokud se zákazník rozhodne pro zakoupení zábrany, čeká jej nenáročná montáž, kterou bezpečně zvládne každý manuálně zručný kutil. 

Cenu do soutěže věnoval e-shop: www.obchodprobydleni.cz.

 

Kniha: Můj květinový ateliér – květinové dárky a inspirace pro každé roční období, Autorka: Markéta Keclíková

Vytvořte si jarní aranžmá nebo se naučte vázat narozeninové kytice podle návodu z knihy Můj květinový ateliér. Cenu do soutěže vložilo nakladatelsví Smart Press.

 

bydlinekSoutěž: MOJE JARO 2017
Fotografie na jarní téma posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie jsou zveřejněny na samostatné stránce Moje jaro 2017.

Soutěž trvala od 11. dubna 2017 do 16. května 2017 do 12:00. Prohlédněte si VÝHERCE.

Princip vyhlášení vítězů: Do finále postupuje 15 fotografií s nejvíce hlasy, z nichž redakce vybere 2 vítěze, kteří obdrží hlavní ceny. Dále, bez ohledu na počet získaných hlasů, redakce odmění dalších 5 soutěžících redakčními cenami.



Partneři soutěže

Hlavním partnerem soutěže Moje jaro 2017 je společnost Alza.cz, největší internetový prodejce a jednička na trhu v českém e-commerce. Aktuálně provozuje 41 prodejen a 50 Alzaboxů v České republice a síť poboček na Slovensku a v Maďarsku. Kromě elektroniky a mobilních telefonů nabízí široké spektrum dalších produktů, jako je drogerie, hračky, elektronický obsah, sportovní potřeby, vybavení pro domácnost, hobby a zahradu. Společnost je držitelem mnoha ocenění a díky kvalitě poskytovaných služeb je považována za nejspolehlivější internetový obchod v ČR.

11.04.2017 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444