Soutěž: Jaro u nás

Jaro je ve vzduchu, jaro je všude kolem nás. Určitě i vás krásné počasí vylákalo ven a možná i rovnou s foťákem v ruce. Pošlete nám fotografii s jarní tematikou, ať už z procházky nebo přímo z vašeho jarně vyladěného domu či bytu a zkuste štěstí v nové velké soutěži. A že hrát je opravdu o co!

Soutěž byla 22.5.2019 ukončena. Pro fotografie jste mohli hlasovat na této stránce. Výherce najdete ZDE.

bydlinekJak soutěžit
Vaši fotografii, která splňuje téma "Jaro u nás", posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie jsou zveřejněny na samostatné stránce Jaro u nás. Prohlédněte si výherce.

Pro soutěžní fotografie jste mohli hlasovat do 22. května 2019.

Princip vyhlášení vítězů: Do finále postupuje 15 fotografií s nejvíce hlasy, z nichž redakce vybere jednoho vítěze, který obdrží hlavní cenu. Bez ohledu na počet získaných hlasů dále redakce odmění dalších sedm soutěžících redakčními cenami.

Doporučení: Redakce bude hodnotit kvalitu a originalitu fotografie. Dejte si proto na fotografii záležet. 

 

 

Hlavní cena: Krbová kamna na dřevo od firmy SUPERKOMÍNY s.r.o.

Výherce soutěže získá krbová kamna na dřevo, s velkým topeništěm a malou troubou pro přípravu či ohřev pokrmů. Kamna jsou vyrobena z oceli, tepelně namáhané díly – plotna s hrdlem, dvířka s rámem a podstavec jsou vyrobené z litiny.

Partnerem soutěže jsou SUPERKOMÍNY s.r.o., český dodavatel komínových systémů a příslušenství, kamen a krbových vložek. Společnost se specializuje na prodej komínů pro všechny typy spotřebičů a paliv, kvalitní servis a poradenství při návrhu komína na klíč. Firma dodává komíny a krby pro více než 3.000 zákazníků ročně, pro které poskytuje také odbornou montáž komínů, rekonstrukci komínů, realizaci krbových obestaveb a kominické služby - výpočet spalinové služby, frézování a vložkování komínů.

 

Redakční cena: Odpadkový koš od německého výrobce Wesco z e-shopu Kulina.cz

Další vybraný soutěžící obdrží větší odpadkový koš německého výrobce Wesco ve fialové barvě, který se svým tvarem přizpůsobí rohům a stěnám a šetří tak místo v malých kuchyních. Nášlapné otvírání koše funguje téměř neslyšně.

Kulina je prémiový moderní e-shop pro kuchyni a bydlení. Již 10 let představuje náročným zákazníkům jedinečný výběr značek, které jsou světovými leadery v oblasti vaření, stolování a home designu. Navštivte www.kulina.cz a přesvědčte se o tom, že je ve vaší kuchyni a domácnosti pořád co zlepšovat.
Výherce obdrží odpadkový koš ve fialové barvě

 

Redakční cena: Garland Grow Light Garden - sestava pro pěstování

Speciální zahradnictví o sobě s nadsázkou říká, že je zahradnictví 21. století. Ne každý, kdo chce pěstovat čerstvou zeleninu či bylinky, má prostor pro zahrádku. A proto jsou tu specialisté na indoor – vnitřní pěstování. Pomohou vám doma vypěstovat prakticky cokoli budete chtít. S Grow light garden budete mít po ruce vždy čerstvé bylinky. Jedná se o jednoduché zařízení se dvěma růstovými zářivkami Sunblaster 24W, čtyřmi truhlíky, nádrží na vodu s vyvýšenou podložkou s kapilární rohoží, distribující vláhu z nádrže do truhlíků. Díky Grow Light Garden můžete pěstovat čerstvé bylinky třeba na kuchyňské lince. Truhlíky lze naplnit například substrátem pro výsev řízkování a založit semínka bylinek. Po vyklíčení zapnete světlo ideálně doplněné o jednoduchý časovač, protože i rostliny musí spát alespoň 6 hodin. Pak už jen stačí dolít cca 1 x týdně vodu a aniž byste se museli o cokoli dalšího starat, máte vždy po ruce čerstvé bylinky.

 

Redakční cena: Přehoz na postel CELINE z e-shopu Dekortextil

Dalšího výherce potěšíme přehozem CELINE na postel, který může zároveň sloužit jako příjemná, hřejivá deka. Přehoz zútulní vaši ložnici a s vhodně zvolenými dekoracemi vytvoří moderní interiér.

Přehoz na postel věnuje e-shop www.dekortextil.cz - specializovaný prodejce bytového a hotelového textilu. Skladem mají více než 2 000 položek, takže zboží expedují obratem. Navíc za nejpříznivější ceny na trhu. Přesvědčte se sami na www.dekortextil.cz.

  

Redakční cena: 2x kurz vaření Sage academy

Sage Academy nabízí pro veřejnost kurzy vaření (Sage Food Academy) pod vedením šéfkuchaře Dalibora Navrátila a odborníka na japonskou kuchyni Marka Hory a specializované kurzy na přípravu kávy s baristy Petrou Davies Veselou a Tomášem Bilíkem, jež nesou název Sage Coffee Academy. S pomocí zkušených mentorů povýšíte vaření a přípravu kávy na gurmánský zážitek. Výherce jarní soutěže se na jeden z těchto kurzů může těšit. Platnost voucheru je do konce roku 2019.

 

Redakční cena: Fotografická publikace od firmy Zavrz.cz

Další výherce získá od společnosti ZAVRZ hodnotnou fotografickou publikaci “Sochy přírody” od Jiřího Tillera.
 
O společnosti: 
Neviditelná revizní dvířka ZAVRZ, která nebudou esteticky rušit a kterých si ani nevšimnete. Stoupačky, uzávěry vody a plynu, vodoměr a plynoměr, odpadová roura a další součásti technického zařízení jsou součástí téměř všech bytů. Většinou je vstup do těchto prostor v koupelně nebo na WC za revizními dvířky. Jak ale dosáhnout toho, aby byla dvířka nenápadná a nerušila celistvý vzhled stěny? Revizní dvířka ZAVRZ jsou v tomto ohledu dotažená k dokonalosti.
 
Revizní dvířka, která nenajdete
Samozřejmě, že jako majitel bytu o dvířkách víte a najdete je. Pro návštěvníka budou dvířka zcela neviditelná. Kvalitně usazená revizní dvířka jsou pod obkladem skutečně skryta tak, že jsou prakticky neviditelná. Zde se můžete podívat na příběh výroby dvířek: https://youtu.be/Z0-wUcLU0tI a a jejich montáž https://youtu.be/Z3hINDkd4oM.

 

Redakční cena: Krabice s bílým puntíkem od českého výrobce Kazeto

Další cenu věnovala společnost Kazeto, tradiční výrobce produktů z lepenky, které slouží jako interiérové doplňky, úložné krabice, hračky, kloboukovky a nýtované kufry. Tato sada krabic poslouží na fotografie, staré dopisy a pohlednice, na dokumenty nebo třeba nitě a knoflíky. Do praktických krabic si můžete uschovat, co vás napadne. Navíc se budou díky decentnímu vzhledu hodit do každého interiéru.

 

Redakční cena: Velikonoční zajíček, nákupní taška a sada na bezobalové nakupování z e-shopu Lavennis

Velikočním zajíčkem a sadou na bezobalové nakupování uděláme radost dalšímu výherci. Chráněná dílna Pytlíčky a jejich eshop Lavennis se snaží o dvě věci. Aby se u nich lidé cítili jako lidé a aby jejich práce měla smysl a přesah. Šijí krásné věci. V posledním roce se plně soustředili na vývoj sáčků pro bezobalové = bezigelitové nakupování. Vymýšleli, testovali, šili. A dnes vám s radostí oznamují, že sáčky na bezobalové nakupování jsou na světě! Jsou příjemné, praktické a s potravinovým atestem. Poslání firmy: Chceme, aby si (nejen) naši zákazníci říkali: "Lavennis mi zpříjemňuje život"


bydlinekJak soutěžit
Vaši fotografii, která splňuje téma "Jaro u nás", posílejte prostřednictvím níže připojeného formuláře. Pokud byste měli problém s odesláním, pište na e-mail blog@bydleni.cz.

Fotografie jsou zveřejněny na samostatné stránce Jaro u nás.

Pro soutěžní fotografie jste mohli hlasovat do 22. května 2019.

Princip vyhlášení vítězů: Do finále postupuje 15 fotografií s nejvíce hlasy, z nichž redakce vybere jednoho vítěze, který obdrží hlavní cenu. Bez ohledu na počet získaných hlasů dále redakce odmění dalších sedm soutěžících redakčními cenami.

Doporučení: Redakce bude hodnotit kvalitu a originalitu fotografie. Dejte si proto na fotografii záležet. 



Partneři soutěže

23.04.2019 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444