Soutěž: Doušek se správnou teplotou vždy a všude

Vyhrajte praktickou termosku

Využijete je v práci, při sportu, na výletě, do školy nebo při společných chvilkách s rodinou. Hodí se v zimě i v létě. Budou ozdobou každé oslavy či parťákem na cesty. S produkty z webu termoo.cz máte jistotu, že váš nápoj i pokrm zůstanou vždy správně vychlazené, nebo vás naopak příjemně zahřejí.

Spolehlivost, kvalita a elegance by mohly být jejich druhá jména. Ať už mluvíme o termoskách, termonádobách, chladicích nádobách, termohrncích či termokonvicích společnosti Alfi GmbH vynikají vysokou kvalitou, širokým spektrem možností použití i propracovanými detaily, které z nich dělají jedinečné designové kousky. Mohou být vašimi spolehlivými společníky prakticky od rána do večera.

Ráno: Příjemné probuzení

Kdo by poránu pohrdl douškem teplé kávy či čaje? Můžete si ho připravit klidně už večer předem, když máte po ruce kvalitní termokonvici, která udrží nápoj teplý až 12 hodin. Pokud hledáte nadčasový design, jenž vynikne v jakémkoli interiéru, pak je sázkou na jistotu termokonvice Albergo Steel s dvoulitrovým objemem. Neméně zajímavá je také speciální čajová termokonvice Dan Tea s čajovým filtrem, která zaujme svým poloprůhledným provedením.

Nový moderní levandulový a zelenkavý odstín najdete na termokonvicích Skyline. Kromě zajímavých barevných varian je charakterizuje vysoká kvalita, nápaditý design a snadná manipulace, kterou zvládnete pouze jednou rukou. Navíc k nim lze dokoupit speciální čajový či kávový filtr a na výběr jsou tři objemy tohoto praktického pomocníka. Samozřejmostí je několikahodinové uchování zvolené teploty nápoje.



Po celý den: Kdykoli připravené

Kdo nechce ztrácet čas přípravou svého oblíbeného nápoje a přitom ho mít stále po ruce, žádný problém, máte-li termohrnek Balance. Díky elegantně kompaktnímu designu pojme půllitru nápoje, dobře se drží a nevyklouzne vám z ruky. Ti, kdo jedou na čajový pohon, ocení jeho integrovaný závěs na čajové sáčky. Milovníci sypaného čaje by neměli přehlédnout variantu termosek Balance Tea s integrovaným filtrem na tuto specialitu. Půllitrová nádoba se pohodlně vejde do tašky či batohu a stejně jako ostatní produkty snese drsnější zacházení, protože je vyrobena z vysoce odolného materiálu.

Výhody izolační lahve i klasické termosky spojují takzvané „inteligentní termosky“. Proč inteligentní? Nabízejí totiž dvojí způsob uzavírání, takže se sami rozhodnete, zda chcete mít klasickou šroubovací termosku, nebo láhev na pití s izolačními vlastnostmi. U druhé možnosti stačí jednoduše odklopit víčko a z pítka si vychutnat svůj oblíbený nápoj. Díky snazší manipulaci to ocení především sportovci a děti. Pro nejmenší jsou termosky připravené v atraktivním provedení – kluci si zamilují motiv pirátů a dinosaurů, holčičky zase design s jednorožce. Dospělé zase zaujmou dvě nová provedení inteligentních termosek v něžné levandulové (Endless Lavender) a jemné zelené barvě (Celadon Green). Díky povrchové úpravě Invisible Touch a matnému provedení budou stále krásné a zářivé. Vybírat můžete z modelů o objemu 0,5 nebo 0,35 litru. Všechny jsou vyrobené z netoxických materiálů, takže se nemusíte ani bát dát je do myčky.

Dáváte-li přednost klasice, sáhněte po některém barevném provedení termosky z řady ECO. Jejich objem 0,75 litrů pohodlně vystačí na celodenní výlet a oceníte jejich skvělé izolační vlastnosti. Nerezový korpus odolá i uhličitanům či kyselinám, takže ani ovocný džus či sycený nápoj pro ni není problém.

Někdy není čas zajít na oběd anebo se nechcete odbývat „hospodskou“ stravou a raději si připravujete kvalitní pokrm sami doma. Celý den ho uchováte v požadované teplotě díky termonádobám na jídlo. V nových atraktivních tónech lila a zelené jsou nyní k dostání termonádoby Endless, v nichž pokrm vydrží až 5 hodin teplý či 10 hodin studený. Tvoří ji dvě samostatné části, takže jednotlivé složky pokrmu můžete smíchat až před konzumací. Do spodního oddílu lze umístit například jogurt a „do víčka“ oříšky, müsli či čerstvé ovoce. Oba díly pak spojuje stylová manžeta v elegantním barevném provedení. Kdo se potřebuje proviant na delší dobu nebo se chystá do náročnějších podmínek, jistě jeho nároky splní termonádoba Outdoor, kam se vejde až 1 litr pokrmu.



Večer: chladivý doušek za odměnu

A co může být příjemnějšího, než zakončit den dobře vychlazenou sklenkou vína či sektu? Ať už pořádáte párty nebo chystáte romantický večer ve dvou, neměla by vám doma chybět chladicí nádoba. Modely Seco i Vino zvládnou díky své dvojité nerezové stěně ochlazovat láhev o objemu 0,7  nebo 1 litr. Navíc při tom nedochází ke kondenzaci vody, takže nezanechávají nehezké kroužky na stole.

bydlinek Soutěž o 2 praktické termosky o objemu 0,75 l
2 výherci obdrží termosku Eco II steel mat 0,75l od termoo.cz. Stačí odpovědět na níže připojenou otázku a stát se fanouškem stránky termoo.cz na facebooku

Nápovědu hledejte na www.termoo.cz. Soutěž trvala do 21.12.2022. Výherci: P. Došková, A. Konvičková

30.11.2022 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444