Soutěž: Chytrá zásuvka Philips Hue - váš dům, vaše pravidla

Proměňte obyčejná svítidla na chytré osvětlení! Malým, nenáročným příslušenstvím, jakým je chytrá zásuvka Philips Hue Smart Plug, můžete proměnit jakékoli svítidlo, a to bez dalších kabelů a složité instalace na chytré osvětlení.

Snadné a intuitivní ovládání

S pomocí této chytré zástrčky můžete efektivně ovládat jakékoli svítidlo, které máte doma. 

Philips Hue Smart Plug se hodí do každého prostředí a pasuje do všech standardních elektrických zásuvek. Má elegantní bílou barvu a decentní design s malými rozměry.

Ovládání probíhá bezdrátově pomocí aplikace Philips Hue v chytrém telefonu nebo hlasem. Chytrou zásuvku lze použít bezprostředně i přes Bluetooth, připojit se můžete i k Philips Hue Bridge, díky kterému budete mít přístup ke všem dostupným funkcím. Zásuvka je kompatibilní s Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa.

bydlinek Soutěž o 2 chytré zásuvky Philips Hue
Odpovězte na otázku v níže připojeném formuláři a těšte se na slosování. Nápovědu najdete na adrese https://www.philips-hue.com/. Soutěž trvala do 8. října 2023. Výherci: Z. Koutecká, V. Janoušková




Společnost Signify je světovým lídrem v oboru osvětlovací techniky pro profesionální zákazníky i koncové spotřebitele, včetně osvětlení pro internet věcí (IoT).
27.09.2023 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444